Dolar 32,5274
%0.25
Euro 34,7512
%0.09
Altın 2.489,350
%1.1
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'dan gövde gösterisi

CHP Bayraklı'dan gövde gösterisi

Bayraklı CHP İlçe Başkanlığı, farklı bir uygulamaya imza attı. Düzenlenen törenle 110 mahalle temsilcisine görev tebliği yapıldı, saha çalışmalarında kullanacakları kartları dağıtıldı. İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mahalle temsilcilerine mesaj verdi! Mahalle temsilcileri görevi aldı sahaya iniyor!

  • Ege Postası
  • 29.04.2016 - 10:48

ABDULHAKİM KÜÇÜK/EGE POSTASI  - CHP Bayraklı'da mahalle temsilciliklerinde kan değişimi yaşandı. Düzenlenen törenle, ilçede örgüt adına mahalle temsilcisi olarak görev yapacak isimlere görev tebliği yapılırken ayrıca temsilci kartları da verildi. Törene CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalletin Alper, Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ, CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Hatice Tatlı, 110 mahalle temsilcisi ve çok sayıda partili katıldı.


Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı.


ALPER'DEN KARABAĞ ÖVGÜSÜ 

Bayraklı da kısa zamanda çok büyük bir örgüt kurduklarını vurgulan Alper şunları söyledi; 

“Çok kolay çıkmadık bu yola. 2009’da Bayraklı ilçe olduğunda herkesin kara kara Bayraklıyı nasıl Cumhuriyetin kalesi yapacağız diye düşündüğümüz anda Hasan Karabağ’ın başkan olarak atanmasıyla hep beraber yol aldık. Bir kişiyle yola çıkılan Bayraklı’ da binlerce kişi olduk. Bu birliği sağlayan bizi bir arada tutan daima enerjisiyle, ışığıyla bize güç katan örgütten gelen, emekçinin yanında olan Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’a teşekkür ediyorum. Yeni bir model belirledik Bayraklı da 13.000 üyemiz var 110 mahalle temsilcisi belirledik kimin burada olduğu önemli değil hepimizin CHP için burada olduğumuzu bilmemiz lazım.”

 
BİRARAYA GELME ZAMANI
 
Alper’in konuşmasını tamamlamasının ardından kürsüye davet edilen Karadağ gündemdeki ‘laiklik-dindar anayasa’ konularına dikkat çekerek şunları ifade etti; 

“Türkiye’yi bekleyen tehlike Malezya örneği... Türkiye'yi yavaş yavaş alıştırarak bir şeriat ülkesine döndürme derdindeler. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor parlamentoda bağırarak çağırarak iri laflar ederek bir sonuç alınamadığı ortada. Meclisteki 120 milletvekili ne yapsanız boşa gidiyor. Atatürk’ün kurduğu bir parti olarak bizim 12 milyon seçmenimiz var bu minvalde liberallerin, laiklerin, ilericilerin, demokratların herkesin bir araya gelme zamanı yoksa adım adım şeriat diktatörlüğü başımıza geliyor. Parti olarak parlamentodaki savaşımız tamam ama bizim halkın gücünü ayaklandırmamız gerekiyor. Her olayı tepkisel toplulukla, halk hareketiyle dışarıya götürmemiz gerekiyor. Halk hareketi olmadan diktatörlükler yıkılmaz.”

Mahalle temsilcilerine kartları Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Başkanı Cemalletin Alper tarafından verildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.