Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı’da ikinci kriz! Karar defterini bulamadı, kriz geçirdi, dolapları kırdı

CHP Bayraklı’da ikinci kriz! Karar defterini bulamadı, kriz geçirdi, dolapları kırdı

Geçtiğimiz gün gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısında İlçe Sekreteri Kemal Kaygül ile yaşadığı tartışmanın medyaya yansımasının ardından İlçe Başkanı Başkanı Pınar Susmuş’un çok sinirlendiği ifade edildi. İlçe binasına giden Susmuş’un karar defterini aradığı, bulamayınca da sinirlenerek odasındaki dopları kırdığı ileri sürüldü.Susmuş’un daha sonra İlçe Sekreteri Kemal Kaygül hakkında tutanak tuttuğu ve görevden almak için imza toplamaya başladığı iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 09.01.2021 - 15:14

EGEPOSTASI- HABER MERKEZİ- CHP Bayraklı İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile İlçe Sekreteri Kemal Kaygül arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Başkan Susmuş’un İlçe Sekreteri Kaygül’ü görevden almak için imza hareketi başlatması ilçede yeni bir krize yol açtı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısında ikilinin arasında geçen tartışmaların basına yansıması üzerine İlçe Başkanı Susmuş’un çok sinirlendiği ifade edildi.

 

İLÇE BİNASINDA DOLAPLARI KIRDI

Susmuş’un ilçe binasına giderek karar defterini almak istediği ancak; şehir dışında olan İlçe Sekreteri Kaygül’ün dolabında kilitli olan karar defterini alamadığı belirtildi.

Bunun üzerine odasındaki dolapları kırdığı, karar defterini bulamadığı için Kaygül hakkında tutanak tutuğu ve tutanağa ilçe yöneticileri, Kadir Gönen, Serkan Yıldırım, Ali İzzet Uğur, Cemile Hangül, Volkan Yıldız, Tansel Namlıses, Mahir Mumcu ve Mehmet Kaya’nın imza attığı iddia edildi.

Öte yandan Susmuş, toplantıda tartıştığı İlçe Sekreteri Kemal Kaygül’ün görevden alınması için kendisine yakın olan ilçe yöneticilerinden imza toplamaya başladığı iddia edildi.

KAYGÜL’DEN KARŞI İMZA HAREKETİ BAŞLAYABİLİR

Diğer yandan İlçe Başkanı Pınar Susmuş’la aralarına kara kedi giren İlçe Sekreteri Kaygül’ün ilçe yönetiminden 6-7 isimle birlikte hareket ettiği ve İlçe Başkanı Susmuş’un kendisini görevden alması durumunda karşı imza hareketi başlatacağı ve Susmuş’un düşürülmesini sağlayacağı öne sürüldü.

KADIN KOLLARI BAŞKANINA AÇIKLAMA BASKISI

Ayrıca ilçe yönetiminde, Kadın Kolları Başkanı Suna Karabağ ile Pınar Susmuş arasında geçtiği iddia edilen Belediye Başkanı Serdar Sandal ziyareti ile ilgili çıkan tartışmasının ardından İlçe Başkanı Susmuş’un Karabağ’a baskı yaptığı ileri sürüldü.

Susmuş’un Karabağ’ı arayarak haberi yalanlaması için baskı yaptığı ve Karabağ’ın bu nedenle sosyal medya hesabından açıklama yaptığı iddia edildi. 

Başkan Karabağ’ın yakın çevresine “Yönetimde Tansel Namlıses ile böyle bir tartışmamız oldu. Ancak İlçe Başkanı beni arayarak bir açıklama yapmamı istedi. Ben de bunun üzerine açıklama yapmak zorunda kaldım” dediği ileri sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.