Dolar 32,3384
%0.18
Euro 35,1401
%-0.12
Altın 2.240,810
%-0.12
Bist-100 8,71
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Aday Adayı Aslanoğlu'ndan ilginç proje.. Öğrenciler emeklilerin yanına yerleşecek!

CHP Aday Adayı Aslanoğlu'ndan ilginç proje.. Öğrenciler emeklilerin yanına yerleşecek!

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Aslanoğlu, “Emekli ve öğrenciler için Gelecek Balçova’da” sloganıyla geliştirdiği projeyi açıkladı. Öğrencilerin, özellikle emekli ailelerin yanında konaklamasını sağlayarak hem ailelerin ek gelir elde etmesini hem de öğrencilerin huzurlu ve sıcak bir barınma imkanına kavuşmasının yolunu açacaklarını söyleyen Aslanoğlu, "Yurt sıkıntısı bu şekilde çözülecek" dedi. CHP Aday Adayı Aslanoğlu'ndan ilginç proje

  • Ege Postası
  • 13.01.2019 - 10:59

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Aslanoğlu, sokak hayvanları için Can Dostlar evi ve Dijital Balçova projelerinden sonra gündeme getirdiği yeni projesi ile bir üniversite kenti olan Balçova’da emekli aileler ile öğrencileri buluşturarak yeni bir sosyal alan yaratıyor.

Aile ortamı sıcak yuva

Yaşadıkları evi öğrencilere açarak aynı zamanda kültürel yaşantılarını, misafirperverliklerini ve cömertliklerini de sergileyecek olan Balçovalılar için yeni bir kazanç kapısı yaratılacağını ifade eden CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Aslanoğlu, “Öğrenciler için de aile yanında konaklama, hem güvenlik hem özgürlük hem de rahatlık anlamında onların yüzünü güldürecek. Ekonomi Üniversitesi ve DEÜ İle birlikte yürütülmesi öngörülen projede üniversiteler tarafından onaylanmış ve denetimi yapılacak evlerde gönül rahatlığı ile yaşayacak öğrenciler eğitim hayatlarına sıkıntısız devam ederken, uzaktaki ailelerin de içi rahat edecek. Ülkemizde ki yurt sayısının yetersizliği bu şekilde çözülecek ” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.