Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşmeli turizmci Selanik fuarına katıldı

Çeşmeli turizmci Selanik fuarına katıldı

Selanik'te düzenlenen turizm fuarına katılan Çeşmeli turizmci, Boyalık Beach & SPA Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, Yunanistan'ın çok ciddi bir pazar olduğunu belirterek Türk ve Yunan Ticaret Odaları'nın ortak pazar yaratma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.11.2017 - 16:52

Selanik Turizm Fuarı HelExpo-Philoxenia 2017'ye katılan Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB), Ege Turistik İşletmeler Ve Konaklamalar Birliği (ETİK) üyesi ve Boyalık Beach&SPA Otel Genel Müdürü Orhan Belge, Çeşme'de bulunan 4 yada 5 yıldızlı otel temsilcilerinin mutlaka yabancı fuarlara katılması gerektiğini söyledi. Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenen fuarın bu yıl katıldığı ilk yurtdışı fuar olduğunu söyleyen Belge, Yunan vatandaşların Çeşme'yi sıklıkla ziyaret ettiklerini hatırlatarak, "Yabancı tur acenteleri bizleri davet etti. Türk ve Yunan Ticaret Odaları birleşerek ortak pazar yaratıyorlar. Bu fuarda konsolosluk düzeyinde dört saat süren bir panel yapıldı ve burada ortak hareket etme kararı benimsendi. Yunan halkının gezmeyi, eğlenceyi çok seven bir halk olduğunu biliyoruz. Bu yıl otelimizde Çinli, İranlı turistlerin yanında Yunanlı turist sayısında artış olması bizleri sevindirdi" diye konuştu.

Yunanistan'ın devlet olarak ekonomik zorluklar yaşamasına karşın, halkının son derece varlıklı olduğunu belirten Orhan Belge, "Yunanistan, inanın çok iyi bir pazar. Bana göre Çeşme ve İzmir Yunanların tam aradıkları yer. New Çeşme diye semtleri var. Kavala'ya bakın aynı Çeşme. Eğlence turizmi için Çeşme'yi tercih edeceklerine eminim. Diğer ülkelere gittiğimizde saat 21.00'den sonra kimseyi sokakta göremezsiniz ama Yunanistan'da herkes sokakta ve eğleniyor" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.