Dolar 32,5948
%0.37
Euro 34,8108
%0.23
Altın 2.494,820
%0.42
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Tekke Plajı ziyaretçilerini bekliyor

Çeşme Tekke Plajı ziyaretçilerini bekliyor

1 Haziran itibarı ile normalleşme sürecine giren Çeşme’nin gözde mekanı Tekke Plajı ve Restoranı yenilenen konseptiyle ziyaretçilerini bekliyor.

  • Ege Postası
  • 22.06.2020 - 13:48

Fiziki projeler alanında yaptığı çalışmalara her gün bir yenisini ekleyen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yenileyerek kafe-restoran haline getirdiği belediye tesislerine normalleşme sürecinde yeni düzenleme getirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Başkan Oran, yaz kış hizmet veren Tekke Plajı ve Restoranı’nda Koronavirüse karşı tedbir ve önlemleri yoğunlaştırdı. Üstün hijyen önlemleri ile ziyaretçilerinin hizmetine giren tesisin plajına 6 metrekarelik sosyal mesafe halatları çekildi.

Normalleşme sürecinde sosyal mesafe kuralına uyarak, tüm sahilllerde yeni bir düzenleme yapıldığını dile getiren Başkan Oran, Koronavirüs nedeniyle birçok alanda talep ve tercihlerin değiştiğini belirtti.

“Hazırlıklarımızı tamamladık”

Çeşme’de her yıl yaklaşık 1,5 milyon misafir ağırladıklarını ifade eden Başkan Oran, “Bu sene Koronavirüs kapsamında tüm plajlarımızda sosyal mesafeyi koruyacağımız sosyal mesafe locaları oluşturduk. Yılbaşında Çeşmeliler’in hizmetine soktuğumuz Tekke Plajı ve Restoranımızda üstün hijyen önlemlerimizi aldık ve tüm misafirlerimizi bekliyoruz. Bütün sahillerimizi temizledik ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla tatil yapabilmesi için sezona hazırladık” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.