Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Otelleri

Çeşme Otelleri

Ege Bölgesi’nin en popüler tatil merkezlerinden biri olan Çeşme, İzmir’in de en güzel ilçelerinden biri olarak tanınmaktadır.

  • Ege Postası
  • 06.12.2019 - 16:52

İzmir gibi bir büyük şehirde yer alması, mavi bayraklı plajları, hareketli eğlence hayatı ve Çeşme otelleri ile muhteşem bir yaz tatilini Çeşme’de yaşayabilirsiniz. Çeşme birçok eğlenceli etkinlik, parti ve festivale ev sahipliği yaptığı yaz aylarında oldukça hareketli bir tatil sezonu geçirmektedir.

Eşsiz koylara sahip olan Çeşme’de birçok su sporunu da yapabilme imkanını bulabilirsiniz. Çeşme’nin en güzel beldelerinden biri olan Alaçatı da bu bölgeyi daha da güzelleştiren detaylardan birisidir. Bembeyaz kumsallara sahip Çeşme’de deniz ve kumsalın keyfini en iyi şekilde çıkartabilirsiniz. Çeşme’ye oldukça yakın konumda yer alan Sakız Adası da tatil severler için bir gezi deneyimi olanağı sunmaktadır. Sezonun oldukça hareketli geçtiği Çeşme’de dilediğiniz otelde yer bulabilmek için erken rezervasyon dönemi büyük önem taşımaktadır. Erken rezervasyon döneminde yerinizi ayırtarak yaz aylarındaki otellerde oluşan doluluk oranına takılmaktan kurtulmuş olursunuz. Üstelik yılın en yüksek indirim oranlarının sunulduğu erken rezervasyon döneminde çok ekonomik fiyatlara bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Çeşme erken rezervasyon otelleri ile %50’ye varan indirimlerle rezervasyon yaptırabilir tatilinizi yarı yarıya daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. En iyi Çeşme otelleri bile üstün hizmet anlayışı ile eksiksiz bir konforu erken rezervasyon dönemi aracılığıyla çok avantajlı fiyatlarla sunabilmektedir.

Çeşme Otel Fiyatları

Küçük ve büyük birçok konaklama işletmesinin yer aldığı Çeşme’de geniş bir seçenek yelpazesi bulunmaktadır. Herkese ve her bütçeye hitap edebilecek fiyat seçenekleri ile hayallerinizdeki Çeşme tatili için kendinize en uygun oteli kolaylıkla bulabilirsiniz.

Eğlenceli ve romantik balayı tatili için Çeşme…

Eğlencenin ve müziği hiç durmadığı Çeşme’de yer alan birbirinden konforlu Çeşme balayı otelleri ile hem romantik hem de eğlenceli bir tatil fırsatını bulabilirsiniz. Çeşme’de yer alan balayı konseptine sahip balayı otelleri ile mutluluğunuza yakışan bir balayı tatili yaşayabilirsiniz.

Su Kaydıraklı Çeşme Otelleri

Büyük yüzme havuzlarının bulunduğu Çeşme otellerinin su kaydıraklı havuzlara sahip tesisleri de bulunmaktadır. Havuzunda yer alan dev su kaydırakları ile havuz ve serinleme keyfini en eğlenceli şekilde sunan bu otellerde tatilin tadını aile boyu çıkartabilirsiniz.

Çeşme otelleri rezervasyon için uygun dönemi sezon başlamadan önce olan erken rezervasyon döneminde oluşturmaktadır. Yaz ayları turistlerle dolup taşan Çeşme otellerinde yüksek indirim oranları ile önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Erken rezervasyon döneminin sunmuş olduğu yüksek indirimlere ek olarak Touristica ile birçok ekstra indirim ve kampanyadan da yararlanabilirsiniz. Touristica’nın sunmuş olduğu fırsat ve kampanyalarla çok ekonomik fiyatlara rüya gibi bir Çeşme tatilini sevdikleriniz ya da ailenizle birlikte yaşayabilirsiniz. Tüm bu fırsat ve kampanyalardan anında haberdar olabilmek için Touristica E - Bülten’e kayıt olabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.