Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de gençler Ata'ları için koştu

Çeşme'de gençler Ata'ları için koştu

İzmir'in Çeşme ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençlik koşusu düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2017 - 17:13

Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen gençlik koşusuna genç kızlarda 20, genç erkeklerde de 50 öğrenci katıldı. Genç kızlar 3 kilometre, genç erkekler ise 5 kilometre koşarak birbirleriyle yarıştı. Çeşme Devlet Hastanesi kavşağı yakınlarında başlayan koşu, Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu. Gençlik koşusunda genç kızlarda Hacı Murat Hatice Özsoy Anadolu Lisesi öğrencisi Öznur İssi birinci, Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Öztürkmen ikinci ve Hacı Murat Hatice Özsoy Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Cenger üçüncü oldu. Genç kızlar koşusunda takım olarak Hacı Murat Hatice Özsoy Anadolu Lisesi birinci, Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi ikinci ve Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Anadolu Lisesi de üçüncülüğü elde etti. Genç erkeklerde ise Özel Çeşme Us Temel Lisesi öğrencisi Berlin Süllü birinci, Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi öğrencisi Ogün Duman ikinci, Ulusoy Denizcilik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Oktay Çakır üçüncü oldu. Takım olarak da Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi birinci, Ulusoy Denizcilik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci ve Hacı Murat Hatice Özsoy Anadolu Lisesi üçüncü olarak koşuyu tamamladı.

Çeşme çarşısındaki Aya Haralambos Kilisesi'nde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullar arasında açtığı resim yarışmasında dereceye giren resimler ve Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptıkları resimler sergilendi. Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi resim öğretmeni Demet Albayrak, öğrencilerinin de yardımıyla, yıl boyunca yapılan resimleri, Aya Haralambos Kilisesi'ndeki panolara astı. Bugün açılan resim sergisi, 19 Mayıs Cuma günü akşam saatlerinde sona erecek. Sergi, gün boyu açık olacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.