Dolar 32,5492
%0.01
Euro 34,8246
%-0.12
Altın 2.439,570
%0.39
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de eğlence mekanında silahlar konuştu: 2 ölü, 6 yaralı

Çeşme'de eğlence mekanında silahlar konuştu: 2 ölü, 6 yaralı

İzmir’in Çeşme ilçesinde, iddiaya göre iş adamı M.A.Y’ın adamları, M.A.Y’ın inşaat halindeki otelinin yanındaki eğlence mekanını bastı. Kavgada silah ve keleş kullanılırken eğlence mekanında çalışan 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Polis, olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Çeşme'de hesaplaşma:2 ölü, 6 yaralı

  • Ege Postası
  • 24.05.2016 - 11:35

Olay, sabah saat 07.45 sıralarında, Çeşme'nin turistik bölgesi Alaçatı’daki eğlence merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, iş adamı M.A.Y’ın adamları olduğu öğrenilen A.B., R.S., U.T., Ö.D. ve Ş.A., otel inşaatının yanındaki eğlence merkezine geldi. Çalışanların kaldığı kapıyı kıran 5 kişi, içeride bulunan 6 kişiyi darp etmeye başladı. M.A.Y’ın sağ kolu olduğu ileri sürülen A.B.’nin belindeki silah arbede sırasında ateş alıp A.B. yaralanırken, A.B.’nin yanında keleş ile gelen R.S., silah sesini duyup çatışma çıktığını sanınca karşıdaki kişilere ateş etmeye başladı.

KELEŞ İLE TARAMIŞ
Keleşin kurşunları isabet eden Gökhan İşler ve Oben isminde çalışan kişi hayatını kaybetti. Baskına gelen kişiler geldiği iki araçla olay yerinden ayrılırken, çevredekilerin durumu bildirmesi ile olay yerine polis geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, zanlıları bulmak için çalışma başlattı.
Arbede sırasında belindeki silahın ateş alması ile yaralanan A.B., tedavi için gittiği Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde yanındaki R.S. ve U.T. ile yakalandı. Yaralı olan A.B., hastanede tedavi altına alınırken R.S. ve U.T. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince emniyete götürüldü. 
Öte yandan baskına uğrayan eğlence mekanı çalışanlarından biri de gözaltına alındı. A.B. ile birlikte olay sırasında yaralanan ve hastanede tedavi gören 6 kişi olduğu öğrenildi. Hastanede yatan 6 yaralının polis eşliğinde tedavi gördüğü, taburcu oldukları zaman gözaltına alınarak emniyete götürüleceği bildirildi.
Polis, olay yerinde inceleme yaparken hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 
Öte yandan A.B. ve yanındaki 4 kişinin dün yine baskına geldiği ve iki gurup arasında kavga çıktığı ileri sürüldü. 
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇIKAR ÇATIŞMASI İDDİASI

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde inşaat halindeki otelin sahibi işadamı M.A.Y.'nin adamları olduğu öne sürülen 5 kişinin, aynı otel bünyesinde işletmeciliğini İstanbullu bir kişinin yaptığı eğlence mekanını basmasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Buna göre, yaklaşık 3 yıldır Alaçatı'daki bir başka otelin plajında hizmet veren eğlence mekanı, gürültü şikayeti üzerine taşınma kararı alıp, yaklaşık 1 hafta önce de M.A.Y.'nin sahibi olduğu otelin plajında açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı. 2 kişinin öldüğü 6 kişinin de yaralandığı olayın ardından polisin başlattığı soruşturma kapsamında, olayda kullanıldığı düşünülen 1 Kalaşnikof marka tüfek, ayrıca başka silahların da ele geçirildiği bildirildi. Çıkar hesaplaşmasından kaynaklandığı ve olayın arkasında organize suç örgütlerinin olduğu iddia edilirken, İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı birimler, soruşturmayı ortaklaşa yürütüyor. 

Öte yandan eğlence mekanının güvenlik ve otopark işletmesinin İstanbul'daki bir gruba verildiği, ancak M.A.Y.'nin adamları olduğu öne sürülen diğer grubun, bu işi kendilerinin almak istediği, husumetin de bundan kaynaklandığı iddia edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. (İHA/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.