Dolar 32,5636
%0.16
Euro 34,6942
%0.09
Altın 2.418,440
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Belediyesi'ne 3 yeni araç

Çeşme Belediyesi'ne 3 yeni araç

İlçeye yapılan hizmetlerin hız kazanmasıyla ihtiyaç duyulan 3 yeni aracın belediye araç filosuna eklendiğini belirten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Vatandaşlarımıza daha hızlı ve verimli hizmet vermek amacıyla araç filomuzu büyütüyoruz. Önceki dönemlerde kiralama yöntemi ile yapılan hizmetler bundan sonra belediyemizin kendi araç filosu ile yapılacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2019 - 10:04

Çeşme Belediyesi araç filosuna Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde genel hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam 3 adet yeni araç ekledi. İlçeye yapılan hizmetlerin hız kazanmasıyla ihtiyaç duyulan 3 adet çift kabin yerli üretim pikap alımı yapıldı.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Kurumsal kapasitemizi arttırarak altyapımızı sağlamlaştırmak bizim için kaliteli hizmetin temel anahtarıdır. Daha iyi hizmet verebilmek için araç filomuzu büyütüyoruz. Önceki dönemlerde kiralama yöntemi ile yapılan hizmetler bundan sonra belediyemizin kendi araç filosu ile yapılacak” dedi.

 

“Amacımız daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek”

Belediyenin öz kaynaklarını arttırmak düşüncesinden yola çıkarak, bu konuda ilk adımı attıklarını dile getiren Başkan Oran, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Çeşme’ye daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Yaz aylarında tatilcilerin artmasıyla 1,5 milyona ulaşan ilçemizde vatandaşlarımıza daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek için araç filomuzu genişletme ihtiyacı duyduk. Başlangıç olarak, Fen İşleri Müdürlüğü’müz, Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz ve Park Bahçeler Müdürlüğü’müzde kullanılmak üzere birer adet araç alımı yapıldı. Hizmetlerimiz arttıkça birçok araca ihtiyaç duyacağız. Amacımız Çeşme aileme daha iyi hizmet verebilmek. Alınan araçlar Çeşme’mize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.