Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme 1,5 milyon misafirini bekliyor

Çeşme 1,5 milyon misafirini bekliyor

Kurban Bayramı’nda 1,5 milyonu aşkın ziyaretçi bekleyen Çeşme Belediyesi gerekli hazırlıkları yaparak, çalışmalarını yoğunlaştırdı. İşletmelerin gıda denetimleri, plaj temizliği, çevre ve peyzaj düzenleme çalışmaları konusunda kapsamlı çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Kurban Bayramımız öncesinde ekiplerimiz işletmelerimizi tek tek gezerek, gıda denetimi kontrolü yapmaya başladı. Çeşmeli hemşehrilerimizin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için gerekli çalışmalarımızı tamamladık” dedi. Çeşme bayram tatiline hazır

  • Ege Postası
  • 08.08.2019 - 12:42

Çeşme’ye bayram tatili nedeniyle yoğun talep olması üzerine Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, tedbirler alarak, çalışmaları sıklaştırdı. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri bayrama hazırlık çalışmaları kapsamında Çeşme’deki işletmeleri gezerek, gıda güvenliğini ve kalitesini, hijyenik şartlara ve gıda mevzuatına uyup uymadığını tespit etmek amacıyla gerekli denetimlere başladı. Başkan Oran, “Çeşme’de her bayram olduğu gibi bu bayramda 1 milyonun üzerinde ziyaretçi bekliyoruz. Belediye olarak tedbirlerimizi aldık, gerekli çalışmalarımızı yaptık, bayrama hazırız. Ekiplerimiz, rutin olarak yaptıkları denetimleri sıkılaştırarak, bayram süresi boyunca işletmeleri tek tek gezerek, gıda mevzuatına uyup uymadıklarını denetleyecek. Kurallara uymadığı tespit edilen işletmelerimize gerekli cezai işlemler uygulanacak. Vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

PLAJLAR TEMİZLENDİ, ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI
Bayram hazırlıklarının bunlarla sınırlı kalmadığını belirten Başkan Oran, plaj temizliğinin, duşların, soyunma kabinlerinin kontrol edilerek, Çeşme’nin farklı bölgelerindeki kavşaklarda peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını, bayrama hazır olduklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.