Dolar 32,2153
%0.11
Euro 35,0132
%0.07
Altın 2.517,590
%0.28
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cennette çöp temizliği

Cennette çöp temizliği

İzmir'in Urla İlçesi'nde yer alan ve günübirlik tatilciler ile kampçıların gözdesi haline gelen Demirci Koyu'nda bir kamyonet kasası dolusu çöp toplandı. Cennet koydan kamyonet dolusu çöp çıktı

  • Ege Postası
  • 24.09.2018 - 11:00

Kendilerine KAMPİZ adını veren kamp ve doğa tutkunları grubu, haftasonu Demircili Koyu mevkiinde çöp toplama etkinliği düzenledi. Çevre ve deniz temizliği konusunda duyarlılık yaratmayı amaçlayan etkinliğe onlarca kampçı ve doğa tutkunu katıldı. Kıyı ve ormanlık alanı titizlikle tarayan çevre tutkunları yaklaşık bir kamyonet kasasını dolduracak miktarda çöp ve poşet topladı. Çöpler, cennet koydan çöplüğe taşındı.

KAMPİZ'den yapılan açıklamada, "Bizler doğaya gönül vermiş gençler olarak her hafta bir koyu temizleyebiliriz. Fakat insanlar çöp atmaya devam ettikçe temiz bir çevreye asla sahip olamayız. Amacımız, insanlara ulaşıp, (bizler gönüllü olarak sizlerin çöplerini topladık çünkü temiz bir çevre, temiz bir doğa, temiz bir gelecek istiyoruz) mesajını verebilmektir. Herkesin bu harekete destek olmasını bekliyoruz" denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.