Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cem Yılmaz’dan İzmir’e vefa

Cem Yılmaz’dan İzmir’e vefa

Cem Yılmaz uzun süre ara verdiği stund-up gösterilerine yeniden başlıyor. Yılmaz yeni sezon ilk gösterisini de önce İzmir’de sahneleyecek. Ünlü komedyen böylece kendisine yıllar önce kucak açan İzmir seyircisine vefa borcunu ödemeyi planlıyor

  • Ege Postası
  • 05.06.2018 - 05:45

Defne Samyeli ile aşk yaşayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir süre önce yeni gösterisine 2019 yılında başlayacağını ve bu başlangıcın da İzmir'den gerçekleşeceğini, bu nedenle İzmir'de bir ay kalacağını açıklamıştı.
Ünlü komedyen Yeni Asır'a yaptığı bu açıklamanın ardından önceki gün sosyal medya hesabından yeni gösterisinin adını da paylaştı. Paylaştığı fotoğrafının altına da, 'Diamond Elit Platinum Plus' yeni gösterimin adını buldum" diye yazdı.

DEFNE SAMYELİ DE YANINDA

Cem Yılmaz'ın bu kararında, milyonların merakla izlediği stund-up gösterilerine yıllar önce, ilk kez İzmir'de başlamış olmasının büyük etkisi var. Yılmaz, bu nedenle her fırsatta İzmir seyircisinin kendisi için çok özel olduğunu belirtiyor. Bu yaz uzunca bir süre aralıksız Çeşme'de olacağını açıklayan Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Defne Samyeli'nin de Çeşme'de sahneye çıkacağı ortaya çıktı. Ünlü çiftin bu yaz Çeşme'de birlikte tatil yapacakları da kesinlik kazanmış oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.