Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çankırı’dan İstanbul’da ‘Binali Yıldırım’ mesaisi

Çankırı’dan İstanbul’da ‘Binali Yıldırım’ mesaisi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 23 Haziran İstanbul seçimlerinde Binali Yıldırım için sahaya indi. İstanbul’da Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar ile bir araya gelen Bölünme Çankırı, Binali Yıldırım’a İstanbul seçimlerinde destek istedi. Çankırı’dan İstanbul mesaisi

  • Ege Postası
  • 02.06.2019 - 12:29

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İstanbul’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu dernek, STK başkanları ve vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Daha önce İzmir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar ile bir araya gelen Bölünmez Çankırı, 23 Haziran’da İstanbul’da tekrarlanacak olan seçimler için AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek çağrısında bulundu. 

VAKİT ‘BİNALİ YILDIRIM’ VAKTİ

İstanbul’da Mardinlilerin nüfus olarak yoğun yaşadığı yerlerde önce ev ziyaretleri gerçekleştiren Bölünmez Çankırı sonrasındaiçerisinde 47 hemşehri derneğini barındıran Mardin Dernekleri Federasyonu’nun iftarında hemşehrileriyle bir araya geldi. İstanbul’da hemşehrileriyle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, “Mardinliler olarak İzmir’de Binali Yıldırım’a destek olmak için bir araya gelmiştik. İstanbul’da yapacaklarımızı istişare etmiştik. Şimdi vakit İstanbul’da Binali Yıldırım için çalışma vaktidir. Bundan önceki seçimlerde İzmir’de verdiğimiz desteğin aynısını hatta daha fazlasını bu seçimde İstanbul’da Binali Yıldırım için tekrar göstermeliyiz. Mübarek Ramazan ayının sonuna geldik, önümüz bayram. İnşallah bayramdan sonra İstanbul’da Binali Yıldırım için var gücümüzle çalışacağız. 9 günlük bayram tatili dolayısıyla memleketlerine ya da yurdun başka yerlerine giden hemşehrilerimizin bayramdan sonra İstanbul’a dönmelerini ve Binali Yıldırım’a destek olmalarını istiyoruz” dedi.

 

KİLİT ROL; DOĞU VE GÜNEYDOĞULU KARDEŞLERİMİZDE

İzmir’den gelen Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarla, İstanbul seçimlerinde Binali Yıldırım için aktif olarak çalışacaklarını ve İstanbul’da yaşayan hemşehrilerinin de bu çalışmalara katılmasını beklediklerinin altını çizen Bölünmez Çankırı, “Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimiz Türkiye’de yapılan her seçimde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her seçim sonrasında özellikle Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimize teşekkür etmektedir. 23 Haziran İstanbul seçimlerinde de yine kilit rolü Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimiz üstlenecektir. Sizlerin her bir oyu Binali Yıldırım, İstanbul ve Türkiye için çok önemlidir. Ben inanıyorum ve biliyorum ki Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimiz üstlerine düşen görevi fazlasıyla yine yerine getirecektir” diye konuştu. 

HİZMET ADAMI; BİNALİ YILDIRIM

İstanbul’u 16 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’nin her yerinden gelen vatandaşların bir arada yaşadığı büyük bir Türkiye mozaiği olarak değerlendiren Bölünmez Çankırı, “İstanbul’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimizin nüfusu İstanbul içindeki nüfusa oranla azımsanmayacak durumdadır. Bu sebepten ötürü sizlerin Binali Yıldırım’a vereceği desteğin anlamı çok büyük olacaktır. Sizlerin bu konuda elinizden geleni yapacağınızdan son derece eminim. Binali Yıldırım Başkanımız daha önce bakanlığı döneminde İstanbul’a yaptıklarıyla desteği fazlasıyla hak ediyor. Sizlerin göreve gelmesi ile birlikte İstanbul’a yapacağı daha çok hizmetler var. Hizmet deyince, akla gelen ilk isim Binali Yıldırım’dır. İnşallah sizler 23 Haziran’da vereceğiniz oylarla işi ehline teslim edeceksiniz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.