Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8868
%0.06
Altın 2.428,600
%-0.06
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çankırı'dan Buca çıkarması

Çankırı'dan Buca çıkarması

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Buca’yı karış karış dolaşırken, Buca’da hem açılışa katıldı hem de gençlik merkezinde çocuklarla badminton oynadı Çankırı'dan Buca çıkarması

  • Ege Postası
  • 10.08.2018 - 16:00

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerine Buca’da devam etti. Buca’da yoğun geçen esnaf ve vatandaş ziyareti programına Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Suda Doğum Ünitesi açılışı ile Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin Yasin Börü Gençlik Merkezinde düzenlediği yaz etkinlikleri kampına da katan Çankırı, dolu dolu geçirdiği programında ayak basmadık yer bırakmadı.

KADINLARIMIZA EN İYİ İMKANI SUNUYORUZ

İlk olarak Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Hidroterapi eşliğinde Travay (HET) ünitesinin açılışına katılan Bölünmez Çankırı, açılışta kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Açılışta konuşan Çankırı, Sağlık Bakanlığı’nın kadınları normal doğuma teşvik etmek amacıyla yürüttüğü çalışmalardan biri olan HET yönteminin Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde de hizmete alındığını belirterek, “Anne adaylarına doğum ağrısının kontrolünü sağlama, ılık suyun etkisinden yararlanılarak gebelik ağrı sürecinin suyun içerisinde geçirilmesi, gevşeme ve doğum eyleminin hızlandırılması gibi avantajlar sunan HET yöntemi ile doğum yapan kadınlarımıza Sağlık Bakanlığımız en iyi imkanı sunmaya çalışıyor. Hükümetimizin yaptığı sağlık yatırımlarında çocuk ve kadınlara yapılan yatırımlar ilk planda tutuluyor. Sezaryen ile doğumu azaltmak adına Buca’da faaliyete aldığımız bu ünitelerin sayısını çoğaltmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılışın ardından HET ünitesini dolaşan Çankırı’ya İl Sağlık Müdürü Bedia Salnur ve Hastane Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Tosun eşlik ederek ünite hakkında bilgi verdi. Hastane de doğum yapan hastaları da ziyaret etmeyi unutmayan Bölünmez Çankırı, odaları tek tek dolaşıp kadınlarla yakından ilgilendi.

GENÇLERLE BADMİNTON MAÇI

Çankırı daha sonra Yasin Börü Gençlik Merkezinde Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin faaliyetlerine katıldı. Gençlerle sohbet eden, onları dinleyen Bölünmez Çankırı, badminton takımının antrenmanına katılarak, badminton oynadı. Dernek Başkanı Ali Köstepen’in katılamadığı organizasyonda Çankırı’ya Yönetim Kurulu Üyesi Recep Tayyip Taslak eşlik etti. Bölünmez Çankırı’ya gençler ve dernek hakkında bilgi veren Taslak, Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak kuruldukları 2017 yılından bu yana ata sporlarına yönelik; üniversitelerde, liselerde ve ortaokullarda faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR

Merkezde toplanan gençlere ve ailelerine hitap eden Bölünmez Çankırı, ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu belirterek, “Gençlerimizin sportif faaliyetler içerisinde aktif bir şekilde yer almaları onları dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzak tutacaktır. AK Parti olarak gençlerimizin yaptığı sosyal ve sportif faaliyetlere destek veriyoruz. Lise ve ortaokul seviyesindeki gençlerimizi burada spor yaparken görmek beni memnun etti. Gençlerimizin yaz kamplarını bu şekilde yararlı faaliyetler içerisinde geçirmeleri onların hem bedenen hem de zihnen faydalarına olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.