Dolar 32,4964
%0.26
Euro 34,5902
%0.28
Altın 2.496,310
%0.53
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çalkaya Ailesi’nin yılbaşı klasiği

Çalkaya Ailesi’nin yılbaşı klasiği

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, bu yılda geleneği bozmayarak yeni yılın gelişini hemşehrileriyle birlikte kutladı. 12 yılın geleneği bu yıl da bozulmadı

  • Ege Postası
  • 01.01.2018 - 13:04

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve eşi Fatma Çalkaya, yılbaşı akşamı kimsesiz veya sağlık sorunları yaşayan vatandaşların evlerine konuk oldu. 12 yıldır yaptığı yılbaşı ziyaretleri geleneğini bu yıl da bozmayan Başkan Çalkaya, öğle saatlerinde başladığı ziyaretlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü. Başkan Çalkaya ve eşi, bu süre zarfında tam 30 evi ziyaret ederek, evlerine gittiği vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Başkan Mehmet Ali Çalkaya ve eşini ağırlayan vatandaşlar, bu ziyaretle ayrı bir heyecan yaşadı.

Her evde ayrı bir hayat hikayesi ile karşılaştıklarını ifade eden Mehmet Ali Çalkaya "Biz manevi duyguların da maddiyat gibi paylaşıldıkça arttığına inanıyoruz. Dertler paylaştıkça azalıyor, mutluluklarda artıyor. Biz yeni yıla girerken vatandaşlarımızla birlikte bu duyguları paylaşıyoruz. Onların dertlerinden bir nebze olsun uzaklaşması, çocukların bir tebessümü dünyalara bedel. Umarım 2018 yılı çocukların hep güldüğü, hastaların şifa bulduğu, adaletin çok olduğu, savaşların ve şiddetin ise hiç olmadığı bir yıl olur" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.