Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çağrı Gruşçu adaylığını açıklıyor: Birlikte Konak

Çağrı Gruşçu adaylığını açıklıyor: Birlikte Konak

CHP Konak'ın mevcut başkanı Çağrı Gruşçu, 14 Aralık Cumartesi günü adaylığını açıklayacağını duyurmasının ardından, muhalefetin adayı Ahmet Karadağ’ın da ayın gün ve saatte adaylık açıklaması yapmak istemesi üzerine tarihi erteledi. Gruşçu, "Centilmence bir yarış olması için adaylık açıklamamızı 15 Aralık Pazar saat 13.00’e aldık” dedi. Adaylık açıklamasının tarihi değişti...

  • Ege Postası
  • 13.12.2019 - 10:22

EGEPOSTASI - Mahalle delege seçimlerinin en hareketli ilçelerinden Konak’ta  kongre yarışı kızışıyor. Nalbantoğlu ile Yalı Grubu'nun adayı olarak öne çıkan Konak eski meclis üyesi Ahmet Karadağ’dan sonra, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da ilçe kongresi için adaylık kararını açıkladı.

GRUŞÇU’DAN CENTİLMENLİK ERTELEMESİ

14 Aralık Cumartesi saat 14.00’te ilçe başkanlığında adaylık açıklamasını yapacağını duyuran Çağrı Gruşçu, muhalefetin adayı Ahmet Karadağ’ın da ayın gün ve saatte adaylık açıklaması yapmak istemesi üzerine tarihi erteledi.

Egepostası’na konuşan Çağrı Gruşçu “Diğer aday arkadaşım Ahmet Karadağ aynı gün ve saatte adaylığını açıklamayı planlamış. Bu durumu öğrenince İlçe Başkanı olarak benim tarihte ısrar etmem etik olmazdı. Centilmence bir yarış olması için adaylık açıklamamızı 15 Aralık Pazar saat 13.00’e aldık” dedi.

Başkan Gruşçu adaylık kararını daha önce, “ 'Birlikte Konak’ diyerek çıktığımız bu yolda yaptıklarımızdan ve örgütümüzden aldığımız güçle, umutla ve heyecanla geleceğe bakmak, gücümüze güç katmak için 14 Aralık Cumartesi saat 13.00’de ilçe binamızda CHP Konak İlçe başkanlığına adaylığımı açıklayacağım” mesajıyla duyurmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.