Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehirli futbolcuların müthiş başarısı

Büyükşehirli futbolcuların müthiş başarısı

Ampute Futbol Ligi’nde oynadığı 6 maçta da yenilgi yüzü görmeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi,  attığı 38 gole karşın hiç gol yemeyerek erişilmesi zor bir başarı elde etti. Büyükşehir'in hedefi Süper Lig

  • Ege Postası
  • 08.01.2017 - 09:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, geçen yıl veda ettiği Süper Lig’e yeniden dönmek için kolları sıvarken, ilk yarıda oynadığı 6 maçta da kalesini rakip forvetlere kapatmayı başardı. Sakarya Engelliler’i 1-0, Gaziantep Engelliler’i 12-0, Adana Engelliler’i 6-0 ve Yaşamboyu Engelliler’i 19-0 yenen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ayyıldız ve Denizli Engelliler ile golsüz berabere kaldı. İzmir Büyükşehir Belediyespor Ampute Takımı, 6 maçta 38 gol atarken, maç eksiği ve namağlup unvanıyla 2. sırada yer aldı.

Antrenör Murat Bahar, hedeflerini “Geçen sezon son dakika golleri nedeniyle veda ettiğimiz Süper Lig’e yeniden döneceğiz” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin engelli sporlarına yatırım yaparak çok önemli bir toplumsal sorumluluğu yerine getirdiğini kaydeden Bahar, “Ampute futboldan, görme engelli judoya, bocciadan, tekerlekli sandalye basketboluna kadar bir çok branşta onlarca engelli sporcu, bu sayede kendilerine, engelleri aşabilecekleri ortam buldular. Engelli sporlarında gerçek hedef, branş ve sporcu sayısını artırmak.  İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Ampute Takımı’nda ise hem bu hedefi yakaladığımız, hem de sportif başarıya da ulaştığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.