Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehirden Ramazan vurgunu uyarısı

Büyükşehirden Ramazan vurgunu uyarısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe'nin adını kullanan bazı kişilerin, meslek kuruluşlarından iftar yemeği ya da Ramazan paketi gerekçeleriyle para talep ettiği belirtildi, itibar edilmemesi istendi. Onun adını kullanarak kandırıyorlar

  • Ege Postası
  • 17.04.2019 - 14:47

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşların dolandırıcılara karşı uyanık olması istendi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe'nin ismini kullanan bazı kişilerin kentteki meslek kuruluşlarının üyelerini arayarak, "iftar yemeği verilmesi" veya "Ramazan paketi dağıtımı" gibi gerekçelerle para talep ettiği belirtilerek, "İzmir Büyükşehir Belediyesi veya kurumumuzun temsil makamındaki kişilerin herhangi bir kişi veya kurumdan bu yönde bir talepte bulunması söz konusu değildir" denildi.

Önceki yıllarda da farklı örneklerle ortaya çıkan bu tür dolandırıcılık girişimlerine yönelik hukuki sürecin başlatılacağı belirtilen açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri adına telefon veya başka bir kanalla ulaşarak, "hayır", "yardım" gibi gerekçelerle para talep eden kişilere itibar edilmemesi ve en kısa sürede emniyet yetkililerine bilgi verilmesi rica olunur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.