Dolar 32,5895
%0.35
Euro 34,8030
%0.2
Altın 2.499,300
%0.6
Bist-100 9.453,00
%-0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir’in yol hamlesi başlıyor

Büyükşehir’in yol hamlesi başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yaya geçidi ve yol çizgilerini yenilemek için harekete geçti. Büyükşehir’in yol hamlesi başlıyor

  • Ege Postası
  • 22.07.2019 - 15:00

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI  - Seçim vaatleri arasında İzmir’e yeni yol güzargahlarını yapılacağını ve mevcut yolların yenileceğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu doğrultudaki ilk ihalesine çıkıyor.

İzmir’deki en büyük şikayetlerin başında gelen yolların durumu ve yol çizgilerinin belirsizliği sorunu trafikte pek çok sürücünün işini zorlaştırıyor. İç içe girmiş ya da silinmiş yol çizgileri sürücülerin aklını karıştırırken, kimi zaman yanlış yönlendirilmesine ve can kayıplı kazalara neden olabiliyor.  Bu durumdan yola çıkan Büyükşehir’in Yol Ve Yeşil Alanlar Yapım İhaleleri Şube Müdürlüğü hizmet alımı için ihaleye çıkıyor. İzmir genelinde 720 gün içinde 100 bin metrekare alan çift kompenant ve soğuk yol çizgisiyle boyama yapılacak. Yeni  yapılacak yol düzenlemeleri de göz önünde alınarak 10 bin metrekare yol çizgisi de silinecek ve yeniden çizilecek. İhaleyi alan firma şartnamedeki altyapı, onarım, tadilat işleriyle, her türlü yatay trafik işaretlenmesi işlerini kabul etmiş sayılacak.

Yol Ve Yeşil Alanlar Yapım İhaleleri Şube Müdürlüğü’nün hizmet alımı ihalesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Halkapınar’daki ek binasında 8 Ağustos Perşembe günü saat 10:00’da yapılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.