Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir’in ‘dev’ ihalesi ikinci kez ertelendi

Büyükşehir’in ‘dev’ ihalesi ikinci kez ertelendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha önce katılımcı firmanın geri çekilmesi nedeniyle ertelenen, belediyeye ait toplamda 3 bin 701 reklam ünitesini 10 yıllığına kiralama ihalesini ikinci kez erteledi. İhalenin ertelenmesine gerekçe olarak katılımcı firmalardan birinin numuneleri zamanında yetiştiremediği için ek süre talep etmesi gösterildi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2020 - 08:49

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay belediyeye ait toplamda 3 bin 701 reklam ünitesini 10 yıllığına kiralamak için ihaleye çıkılacağını duyurmuştu. Ancak 12 Kasım günü gerçekleştirilecek olan ihale, ihaleye giren tek firma çekildiği için iptal edilmişti. Firma ihaleden çekilme nedeni olarak ise ihale süresinin kısalığını ve 30 Ekim’de meydana gelen İzmir depremini göstermişti.

Dün gerçekleştirilmesi planlanan dev ihale ikinci kez ertelendi.

Edinilen bilgilere göre; ihaleye iki firma başvurdu. Bir firma başvuru tarihleri içerisinde katılım için gerekli numuneleri temin etti. Ancak ihaleye başvuruda bulunmak isteyen ikinci firma göstermek istediği numuneleri temin edemediği için ek süre istedi.

Bu nedenle, ihalenin rekabete açık olması için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye katılmak isteyen ikinci firmaya ek süre verildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin 10 yıllık dev ihalesi ikinci kez ileri bir tarihe ertelendi.

Gerçekleştirilmesi planlanan ihale ile belediyenin kasasına 242 milyon 744 bin 956 lira girmesi bekleniyordu.

İhalenin gerçekleştirileceği tarih ile ilgili net bilgi verilmezken, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanacağı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.