Dolar 32,3357
%0.17
Euro 35,1189
%-0.18
Altın 2.238,110
%-0.24
Bist-100 8,72
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir dolandırıcılara karşı uyardı: Hemen polise haber verin

Büyükşehir dolandırıcılara karşı uyardı: Hemen polise haber verin

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kanser hastalarını bahane ederek Başkan Tunç Soyer ve Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe’nin adıyla para toplamaya çalışan dolandırıcılar hakkında İzmirlileri uyardı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı yurttaşların dikkatli olması istendi.

  • Ege Postası
  • 28.07.2020 - 16:47

EGEPOSTASI- Son yıllarda dolandırıcıların en fazla başvurduğu yöntem olan belediye başkanlarının ismini ve makamını kullanarak vatandaşlardan yardım adı altında para toplamaya çalışmak olduğu biliniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe’nin adıyla yapılan telefon dolandırıcılığına karşı İzmirlileri uyardı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada kendini Genel Sekreter Buğra Gökçe olarak tanıtan kimliği belirsiz kişilerin Başkan Tunç Soyer’in selamını ileterek kanser hastalarına yardım bahanesiyle aradıkları kişilerden para topladığı belirtildi.

Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı yurttaşların dikkatli olmasını isteyen Büyükşehir Belediyesi, böylesi bir taleple karşılaşmaları durumunda yurttaşlardan İzmir Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçmelerini önemle vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.