Dolar 32,3811
%0.2
Euro 35,0555
%-0.03
Altın 2.325,860
%0.23
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir’deki o ihale öncesi taşeron korkusu!

Büyükşehir’deki o ihale öncesi taşeron korkusu!

Büyükşehir Belediyesi’nin 4084 personeli ilgilendiren hizmet alım ihalesi öncesi konuşan DİSK Şube Başkanı Yıldız, “Kadro beklerken can veriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerini büyük bir tehlike bekliyor. Bu ihale süreci sadece işçiler için değil, belediye ve bağlı şirketleri için de tehlikedir” dedi. Büyükşehir'de 4084 personeli ilgilendiyor

  • Ege Postası
  • 06.11.2017 - 11:40

Büyükşehir Belediyesi, kentteki temel hizmetlerin yerine getirilmesi için 22 Kasım’da ihale çıkıyor. 4084 personeli ilgilendiren ve mevcut belediye çalışanlarının yaptığı 2 yıllık hizmet alımı öncesinde nefesler tutulurken, Hükümet kanadından üst üste gelen “taşerona kadro” vaatleri sonrasında beklentiler yükseldi.

Çalışanların gözü kulağı Ankara’dan gelecek habere çevrilirken, kentteki temel hizmetleri yakından ilgilendirilen ihalede personelin kaderi bir kez daha çizilecek.

Ege Telgraf’tan Erman Şentürk’ün haberine göre, DİSK Genel-İş Sendikası İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Arif Yıldız, taşerona kadro konusunda Ankara’ya çağrıda bulundu.

Yıldız, “Kadro beklerken can veriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerini büyük bir tehlike bekliyor. Bu ihale süreci sadece işçiler için değil, belediye ve bağlı şirketleri için de tehlikedir. Her hizmet alımı döneminde aynı çileyle karşı karşıya kalıyoruz. Artık belediyenin asli hizmetleri ihale edilmesin. Aracılar zengin edilmesin” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.