Dolar 32,5044
%0.18
Euro 34,7458
%0.07
Altın 2.491,990
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir alıcı bulamıyor: Yer çok, kiracı yok!

Büyükşehir alıcı bulamıyor: Yer çok, kiracı yok!

Kentteki üç farklı ilçede ve çeşitli noktalarda sahibi olduğu mülkleri kiraya çıkartan İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzun süredir boş kalan iş yerlerine bir türlü kiracı bulamıyor. Büyükşehir alıcı bulamıyor

  • Ege Postası
  • 26.09.2016 - 12:56

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Ödemiş, Bergama ve Çeşme’deki çeşitli alanlarda yer alan 7 ayrı dükkan için kiralama ihalesine çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi talipli bulamıyor. 

SUDAN UCUZA, AMA ALAN YOK!

Otogar, araç terminali ve sebze hali gibi alanlarda sahibi olduğu iş yerlerine kiracı arayan Büyükşehir Belediyesi bir süredir alıcı çıkmayan alanlar için teklif verecek talipli arıyor. Bergama Sebze Hali, Ödemiş Oto Terminali ve Çeşme Ilıca’daki Terminal’de yer alan çeşitli büyüklüğe sahip iş yerleri için geçtiğimiz haftalarda yeniden kiralama ihalesine çıktı. Uzun süredir ilanda olan 7 ayrı iş yerinden sadece 2 tanesine alıcı bulan belediye yönetimi, çeşitli büyüklüklerde ve 3 yıllığına işletme hakkını vereceği iş yerleri için yeniden ihaleye çıkacak. Büyük kısmı bilet satış ofisi, manav, berber olarak kullanılan söz konusu iş yerlerine bu yıl ilgisiz kalan esnaf mülklerin bulunduğu noktaya göre yüksek bedellerle kiraya verilmesinden yakınırken, 30-70 metrekare arasındaki ofisler için yıllık yaklaşık 15 bin lira isteniyor. Önümüzdeki hafta yeniden ihale düzenleyecek olan belediye encümeni, bir süredir elde kalan dükkanlar için açık arttırma usulüyle gelecek teklifleri değerlendirecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.