Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursalı'nın o sözlerine Sertel'den çok sert yanıt: Efendisine hizmet eden yapıda

Bursalı'nın o sözlerine Sertel'den çok sert yanıt: Efendisine hizmet eden yapıda

TV35'te Alper Baran Esin'in sunduğu ana haber bültenine bağlanan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıyı kınarken, gazeteci Şebnem Bursalı'nın saldırı için "Duygusallıkla yapılmış olabilir" şeklindeki değerlendirmesini de sert sözlerle eleştirdi. Sertel, “O hanımefendinin geçmişte yaptıklarını İzmir de Türkiye de biliyor. Kendisi duygusal. Geçmişte FETÖ’ye karşı duygusallık besliyordu, şimdi iktidara" dedi. Bursalı'nın değerlendirmesine Sertel'den çok sert sözler

  • Ege Postası
  • 22.04.2019 - 10:07

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken, meslektaşı Şebnem Bursalı'nın 'Duygusal' değerlendirmesini de sert şekilde eleştirdi.

TV35'te Alper Baran Esin'in sunduğu ana haber bültenine bağlanan, eski gazeteci, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, gazeteci Şebnem Bursalı'nın "Duygusallıkla bu saldırı yapılmış olabilir" şeklindeki değerlendirmesini eleştirdi. “O hanımefendinin geçmişte yaptıklarını İzmir de Türkiye de biliyor. Fethullah Gülen'in güçlü olduğu dönemde, Pensilvanya’ya gidip karşısında el pençe divan durmak, sonra Gülen çaptan düşünce, darbe yapmaya kaldığı noktaya gelince, onu satarak, onun karşısındaki güçlerle birlikte olmak, yani efendisine hizmet eden bir yapı içinde" diyen Sertel, şunları söyledi:

"Demesi lazım gelir ki, yazacaksa, konuşacaksa, hiçbir lidere böyle bir saldırı olmaz. Demokraside liderlere, siyasilere, bırakın siyasileri, insanlara, insanların birbirine saldırısının olmaması gerekirken, tutuyor duygusallığa bağlıyor. Kendisi duygusal. Kime karşı duygusal olduğunu biliyoruz. Geçmişte FETÖ’ye karşı duygusallık besliyordu, şimdi iktidara. Duygusallığın altında yatan başka duygusallık. Onu da herkes biliyor. Onların duygusallığıyla normal bir insanın duygusallığı arasındaki farkı da bütün toplum biliyor. Onun için ona da gerekli yanıtı verme gereği hissettim. Terör faaliyeti içinde olanlara güç veren bir paylaşım yapıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.