Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bülent Ersoy, İzmir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı

Bülent Ersoy, İzmir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, İzmir'de geçirdiği mide kanaması sonucu hastaneye kaldırıldı. Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Öte yandan hastaneden de açıklama yapılırken, Bülent Ersoy'un durumunun iyi olduğu ve birkaç gün içerisinde taburcu edileceği açıklandı.

  • Ege Postası
  • 17.09.2020 - 11:13

Türk Sanat Müziği'nin Divası olarak bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, İzmir'de rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerde mide kanaması geçirdiği belirlenen 68 yaşındaki sanatçı, özel bir odaya alındı.

"Endişe edilecek bir durumum yok"

Rahatsızlığı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bülent Ersoy, “Bugün sabah saatlerinde midemdeki ülserden kaynaklanan bir kanama geçirdim. Şükürler olsun sağlığım, sıhhatim yerinde. Bugünkü kısa süreli tedavi ve müdahaleden sonra birkaç gün içerisinde normal hayatıma döneceğim. Endişe edilecek bir durumum yok. Bilgilerinize. Sevgi ve saygılarımla” dedi.

 

Ünlü sanatçının yaptığı paylaşımın ardından sanat camiasından arkadaşları ve sevenleri de Diva'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

"Bülent Ersoy'un durumu çok iyi"

Ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi veren Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, "Bülent Ersoy Hanımefendi, dün sabah bir mide şikayetiyle hastanemize başvurdu. Kendisinde eski bir ülser rahatsızlığı da vardı. Bundan kaynaklı bir küçük kanaması vardı. Şu anda her şey kontrol altına alındı. İki ünite kan takviyesi yaptık. Durumu şu anda çok iyi. Dinleniyor ve destek tedavileri devam ediyor. Kendisini birkaç gün misafir edeceğiz. Tedavisini bitirip taburcu edeceğiz. Kendisinin durumu gayet iyi" dedi.

(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.