Dolar 32,5234
%0.22
Euro 34,5738
%0.08
Altın 2.492,130
%0.23
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor tura sevinemedi

Bucaspor tura sevinemedi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek yoluna devam eden İkinci Lig Kırmızı Grup ekibi Bucaspor, galibiyete sevinemedi.

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 12:59

Pendikspor karşılaşması oynandığı sırada Futbol Federasyonu Lisans Kurulu'ndan 3 puan silme cezası alan sarı-lacivertlilerde moraller bozuldu. Mali kriterleri yerine getiremeyen Fırtına'ya 3 sezon üst üste 3 puan silme cezası verilirken, Başkan Ahmet Doğan tüm çabalara rağmen eksikleri tamamlayamadıklarını söyledi. Bucaspor'un toplam 1 milyon 150 bin TL borçlu olduğu eski futbolcuları İskender Alın, Faruk Atalay ve Serkan Yanık'la anlaşamaması yüzünden ulusal lisans alamadığı bildirildi. 

Ahmet Doğan, 2011 yılından bu yana süre gelen borçların kendilerini zorladığını belirterek, "Lisans alabilmek için çok yoğun mesai harcadık. Göreve başladığım andan bu yana özellikle yabancı futbolcuların alacaklarını ödemek için çalıştık. Şu ana kadar tam 5 FIFA dosyasını kapattık. Ne yazık ki kalan borçların bir kısmının yetiştirilmesi mümkün olmadı" dedi. Borçsuz ve geleceğin temellerini sağlam atan bur kulüp oluşturacaklarını sözlerine ekleyen Doğan, "Takımımızın silinen 3 puanı telafi edeceğine yürekten inanıyorum. Biz de yönetim olarak kulübü düzlügü çıkarabilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Camiamızın içi rahat olsun, sıkıntılar mutlaka aşılacak" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.