Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da o iki isim kalıyor!

Bucaspor'da o iki isim kalıyor!

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'un Başkanı Çetin Kayışlı, 31 Mayıs'ta sözleşmeleri sona erecek kaptan Ferhat Çulcuoğlu ve Emre Şahin ile yeniden anlaşacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 05.05.2016 - 13:47
İki futbolcu ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu sonuç verdiğin ifade eden Kayışlı, "Futbolcularımızın üst liglerde oynamak istemesini doğal karşılıyorum. Ancak biz de kadromuzu bozmayı düşünmüyoruz. Hem Ferhat hem de Emre bizim için değerli isimler. Parasal konuda pürüzlerin yaşanmayacağına inanıyorum. İkisi de büyük ihtimal gelecek sezon Bucaspor formasını giyecek" diye konuştu. 

Teknik direktör Suat Kaya'nın, "Yönetim olağanüstü genel kurula gidip güçlenirse görevime devam edeceğim" sözlerini de değerlendiren Kayışlı, "Önümüzdeki hafta yönetim kurulu ile bir araya geleceğiz. Şu an herhangi bir karar almadık. Her şey 1 hafta içerisinde netleşecek" diye konuştu. 

Kayışlı'nın 15 Mayıs'a kadar Kaya'ya beklemesini söylediği belirtildi. Suat Kaya'ya ise başta PTT 1'inci Lig olmak üzere 2'nci Lig takımlarından birçok teklifin geldiği ifade edildi. Önceliğini Bucaspor'a vermeyi planlayan teknik adam 10 gün bekdikten sonra geleceğini şekillendirecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.