Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da koltuğa bir aday daha

Bucaspor'da koltuğa bir aday daha

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'da cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi İhsan Bozkurt ve Ahmet Doğan'ın ardından eski yöneticilerden Veysel Erdem'de başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 12:19

Güçlü bir liste hazırladığını dile getiren Veysel Erdem, "Kulübümüz hak ettiği yerde değil. Bucaspor köklü bir camia, İkinci Lig'e yakışmıyor" dedi. Seçilmesi halinde öncelikle altyapıyı ayağa kaldıracağını dile getiren Veysel Erdem, "Bucaspor'u bacası tüten bir fabrika olarak düşünüyorum ama hammadde bulmakta zorlanıyoruz. Biz yeniden üretime geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bucaspor'da Bozkurt'tan adaylık sinyali

Bucaspor'da koltuğa ilk talip: Adaylığını resmen açıkladı

İhsan Bozkurt ve Ahmet Doğan'ın da değerli isimler olduğunu belirten Veysel Erdem, "Bucaspor son yılların en iddialı kongresini yapacak. Ciddi bir borç yükü var. Akıllı bir politikayla mali disiplini sağlayıp, sportif başarıya ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Veysel Erdem 2013-14 sezonunda Hüsnü Kaya başkanlığındaki yönetimde görev almıştı.

Bu arada daha önce adaylığını açıklayan eski asbaşkanlardan Adil Demir kararından vazgeçti. Mevcut Başkan Çetin Kayışlı da  göreve talip olmayacağını tekrarladı. Olağanüstü genel kurul cuma günü Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu konferans salonunda saat 18.00'de başlayacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.