Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da İlker Seven iddialı

Bucaspor'da İlker Seven iddialı

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'un yeni teknik direktörü İlker Seven iddialı açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 13:56

Başkan Çetin Kayışlı hedef konusunda konuşmanın erken olduğunu söylerken, genç teknik adam yeni sezonda play off için mücadele edeceklerini öne sürdü. Takımdan ayrılan futbolculardan sadece Ferhat ve Emre Şahin'in ilk 11'de düzenli oynadığını belirten İlker Seven, "Küme düşme düşüncesi aklımın ucundan bile geçmiyor. Ben bu takımla daha önce altyapıda başarılı işlere imza attım. Şimdi hepsi A takıma yükseldi. Gençleri çok iyi tanıyorum'' dedi. 

Buca'da yaşadığını ve 6 yıl Bucaspor formasını terlettiğini hatırlatan 49 yaşındaki teknik direktön İlker Seven, "Bu camiaya yabancı değilim, futbol oynarken şampiyonluk yaşadım. Takımın PTT 1'inci Lig'deki son 2 sezonunda ben A2 takımında görev aldım. O dönemde grubumuzda bir kez birincilik, bir kez de üçüncülük elde ettik. Futbolcuların çoğu milli takımlarda oynamış isimler. Yönetim bana güvendi, benim de oyuncularıma güvenim sonsuz" dedi. 

Kaynaklar Tesisleri'nde 29 kişilik kadro ile çalıştıklarını kaydeden Seven, 6 Ağustos'ta İzmir'de Bergama Belediyespor'la hazırlık maçı yapacaklarını dile getirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.