Dolar 32,5758
%0.09
Euro 34,9013
%0.1
Altın 2.438,420
%0.34
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucalı gençler Necip Nasır’ı bu sloganla karşıladı

Bucalı gençler Necip Nasır’ı bu sloganla karşıladı

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Buca teşkilatı ile bir araya geldi. Mahalle başkanlarından gençlik kollarına, kadın kollarından yönetime kadar herkesin etrafında sevgi çemberi oluşturduğu Necip Nasır’ı gençler de ‘İzmir’in geleceği Necip Nasır’ sloganıyla karşıladı. Konuşması sık sık gençlerin sloganı ile kesilen Necip Nasır, 7 Haziran seçimlerinin ülke ve İzmir için önemine dikkat çekti. Bu tarihe kadar elinden geleni yapacağını söyleyen Necip Nasır, aynı gece yastığa kafasını koyduğunda içinin rahat bir şekilde uyumak istediğini söyledi. Bucalı gençler Necip Nasır’ı bu sloganla karşıladı:

  • Ege Postası
  • 03.06.2015 - 10:51
AK Parti’ye gönül vermiş kişiler olarak bir yolda yürüdüklerini ifade eden Necip Nasır, bu yolda kimilerinin milletvekili, kimilerinin sandık görevlisi kiminin de ülkeyi yöneten kişi olduğunu dile getirdi. 7 Haziran gecesinin bütün AK Partililer için imtihan olacağının altını çizen Necip Nasır, “2002’den bu yana Türkiye tüm dünya tarafından izleniyor. Her türlü olumsuzluk Türkiye için sorun edilmeye çalışılıyor. Ama milletin iradesi ile dışarıdan ve içeriden gelen şer’ler hayr’a dönüyor” dedi.
Eksiklik ve zafiyetlerin telafi edilmeyecek sonuçlar doğuracağına dikkat çeken Necip Nasır, “En alttan en üst kademeye kadar herkes bir bilinç ve sorumlulukla hareket etmek zorunda. Mahalle başkanlarımızdan gençlik kollarına, kadın kollarından ana kademeye kadar herkes sandıklara sahip çıkmalı” diye konuştu.


HERKESE İŞ DÜŞÜYOR”

Milletvekili aday listelerinin açıklandığı günden hemen bir gün sonra çalışmaya başladığını anlatan Necip Nasır, sözlerini şöyle sürdürdü: “O dönemden bu yana farklı ideolojideki insanlarla tokalaştık. Bunların yüzde 80’i bizi çok sıcak karşıladı. Yüzde 15’inin kafası karışık, yüzde 5’ininde tarafı zaten belliydi. Daha önceki dönemlerde sandıkta görev alan arkadaşlar çok kötü hareketlere maruz kalmış olabilirler. Ama bu dönemde öyle bir durum yok. Sahada bizzat çalışan biri olarak bunu söylüyorum. Milletvekili arkadaşlar da aynı şeyi söylüyor. Şu anda tek yapmamız gereken onlara dokunmak, onlara icraatlarımızı anlatmak. Bizlerin elinde 2002’den 2015 yılına kadar yapılanlar var. Muhalefet partilerinin elinde ise boş vaatler var. Bizim tek yapmamız gereken onlara dokunmak. Takdir edersiniz ki 26 milletvekili adayı 4 milyon nüfuslu İzmir’de herkese dokunamaz. Burada teşkilatın önemi ortaya çıkıyor. Teşkilatımızla birlikte kapı kapı dolaşmalı ve herkese dokunmalıyız”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.