Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,6930
%-0.11
Altın 2.525,960
%1.67
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca krizi aşıldı mı'

Buca krizi aşıldı mı'

Geçtiğimiz Ocak ayı toplantısında grup kararına uymayarak komisyona seçilen Ünal Ömür ve Mustafa İnce ortaya yeni bir irade koydu. AK Partili iki ismin, ‘Görünen lüzum gereği’ diyerek seçildikleri komisyonlardan istifa ettikleri belirtildi. Ömür ve İnce’nin yerine Burçin Kevser Tourcihan ve İbrahim Şengöz seçildi. Öte yandan AK Parti'de yapılacak kongrelerin tarihleri belli oldu. İstifa eden meclis üyelerinin yerine o isimler geldi

  • Ege Postası
  • 03.02.2020 - 20:25

Buca Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında AK Parti Grubu’nu yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz Ocak ayı toplantısında grup kararına uymayarak Denetim Komisyonuna seçilen Ünal Ömür ve Mustafa İnce ortaya yeni bir irade koydu. AK Partili iki ismin, ‘Görünen lüzum gereği’ diyerek seçildikleri komisyonlardan istifa ettikleri belirtildi. Ömür ve İnce’nin yerine Burçin Kevser Tourcihan ve İbrahim Şengöz seçildi.

KONGRELER O TARİHLER ARASINDA YAPILACAK

Öte yandan edinilen bilgilere göre genel merkez, Ege Bölgesi’ndeki illerin ilçe kongrelerinin Nisan ayı sonuna kadar tamamlanmasını istedi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın aldığı karara göre İzmir’de ilçe kongrelerinin startı 8 Mart tarihinde verilecek. İlçeler için kongre süreci 22 Nisan’da sona erecek. İl kongresinin tarihi ise henüz netleşmedi.

TEŞKİLAT BAŞKANI GELİYOR

Bu arada AK Parti İzmir Teşkilatı bu hafta önemli bir ismi ağırlayacak. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 7 Şubat Cuma günü İzmir’e gelecek. Kentte 5-6 ilçeyi ziyaret edecek olan Kandemir, kongreler öncesi teşkilatın nabzını tutacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.