Dolar 32,5343
%0.18
Euro 34,7483
%0.05
Altın 2.490,540
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca ibadethaneleri pırıl pırıl

Buca ibadethaneleri pırıl pırıl

Buca Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların daha temiz ortamlarda ibadetlerini yapmalarını sağlamak için ilçedeki ibadethanelerde bayram temizliği yapıyor. Belediye bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi, camilerin içini ve bahçelerini pırıl pırıl yapıyor. Ekipler, camilerin iç kısımları profesyonel makinalar ile özenle temizlerken, çevre düzenlemesini de gerçekleştiriyor. Cami, cemevi ve kiliseler pırıl pırıl

  • Ege Postası
  • 19.08.2018 - 10:04

Buca'da bulunan toplam 84 cami, cemevi ve kiliselerin bakımını düzenli olarak gerçekleştiren Buca Belediyesi, Kurban Bayramı Ramazan ayı ile birlikte camilerdeki çalışmalarını hızlandırdı.

Bucalıların daha temiz, hijyenik ve rahat ortamda ibadet edebilmesi için harekete geçen Buca Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi camilerin halılarından minberine kadar her alanında geniş çaplı temizlik gerçekleştiriyor. Özenle çalışan ekipler, cami içindeki halıları profesyonel makinelerle süpürüp yıkarken, tuvaletlerin dezenfekte edilmesinden vitrayların, avizelerin, ayakkabılıkların ve minberin temizliğini geniş çaplı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.