Dolar 32,5113
%0.18
Euro 34,5506
%0.02
Altın 2.494,610
%0.33
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da yarış kızışıyor

Buca'da yarış kızışıyor

CHP Buca’da İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın muhalefetin delege seçimlerinde ağırlıkla kazandığı mahallelerden aldığı destekle ilçe başkanlığı yolunda hızla ilerlediği iddia edildi. Kaya’ya son olarak Hürriyet Mahallesi'nden açık destek geldi. Kaya’nın sandıkta rakibi olacak isim ise Kasım Akdağ olarak bu sabah netleşti. Kaya'ya o mahalleden açık destek... Sandıkta rakip Akdağ

  • Ege Postası
  • 15.11.2017 - 13:20

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Buca İlçe Örgütü'nde 10 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresi için delege görüşmelerini sürdüren Başkan Çağdaş Kaya’nın muhalefetin kemik kadrosu olarak nitelendirilen Hürriyet Mahallesi'nden destek aldığı ifade edildi. Mahalle delegelerinin imzalarını alan Kaya, Hürriyet Mahallesi delegeleriyle çektirdiği fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

İlçede sandık için çalışma yapan isimlerin dikkatle takip ettiği muhalefetin ağırlıkla kazandığı Göksu, Adatepe, Kuruçeşme, Atatürk mahallelerinde delege yapılarının son ana kadar kararlarını açıklamadığını ifade eden kaynaklar sandıkta sürpriz bir sonuç çıkabileceğini vurguladı.

Muhalif Hürriyet Mahallesi’nde açıkça destek verildiği de ifade edildi.

AKDAĞ OFİSİ TUTTU

Öte yandan Kaya'nın sandıktaki rakibi Buca Belediye Meclisi eski Üyesi Kasım Akdağ’ın adaylığı netleşti. Akdağ’ın adaylık için çalışmaları sürdürdüğü ve ofis kiraladığı ifade edildi. Akdağ’ın 18 Kasım Cumartesi günü adaylığını resmi olarak açıklayacağı belirtilirken delege görüşmelerine de hız verdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.