Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da rengarenk festival

Buca'da rengarenk festival

Buca renklerin resitaline hazırlanıyor. Buca Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Renklerin Festivali’ 15 Ekim Pazar Günü Buca Gölet Tesislerinde gerçekleştirilecek. Unutulmaz bir hafta sonuna hazır mısınız'

  • Ege Postası
  • 12.10.2017 - 10:11

Gençlerin ve ruhu hep genç kalanların ücretsiz olarak katılabileceği festivalde 300 kilo boya havaya atılacak ve katılımcılar rengarenk boyanacak. Festival, konserler, DJ performanslarının yanı sıra paintball, rodeo gibi birbirinden enerjik etkinliklerle unutulmaz bir hafta sonu vaad ediyor. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, tüm İzmirlileri Renklerin Festivali’ne davet ederken, beyaz tişörtleriyle gelmeleri çağrısı yaptı.

15 EKİM PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00'TE 

Buca Belediyesi heyecanla beklenen 2.'inci Renklerin Festivali için gün sayıyor. Radyo Romantik Türk işbirliğiyle düzenlenen 15 Ekim Pazar günü Saat 15.00’de Buca Gölet Tesislerinde başlayacak olan Festival, 7’den 70’e tüm İzmirlileri renklerin büyülü dünyasına götürecek.

Radyo Romantik Türk’ün DJ performansı ile başlayacak olan festival programı katılımcıların yeteneklerini sergileyebileceği performans sahnesi ile keyifli saatler sunuyor. Festivalde, paint ball, rodeo ve boks makinesi ile spor ve eğlenceyi aynı anda yaşayacak olan gençler, Positive Live Project konseriyle renklerin enerjisini danslara yansıtacak. Festival her yaş grubuna açık olacak. Çocuklar için oluşturulacak şişme oyun parkuru ile minik katılımcılar da gönüllerince eğlenme fırsatı yakalayacak.

Renklerin Festivali’nin en coşkulu anları ise ‘Boya Savaşı’ ile başlayacak. Kapı girişinde kısmen boyanan katılımcılar, 300 kilo rengarenk boyanın aynı anda havaya atılmasıyla festivalin gerçek coşku ve heyecanına kapılacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 15 Ekim’de Buca Gölet Tesisleri’nde gerçekleştirilecek festivale  gençleri ve kendini genç hisseden tüm İzmirlileri davet ederken, renklerin büyülü dünyasını tam anlamıyla yaşamak için beyaz tişörtleriyle gelmeleri çağrısında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.