Dolar 32,5548
%0.21
Euro 34,9228
%-0.14
Altın 2.443,030
%0.28
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da 'özlenen tablo' CHP'li Başkan ve AK Partili vekiller kol kola

Buca'da 'özlenen tablo' CHP'li Başkan ve AK Partili vekiller kol kola

Buca'nın sembollerinden Hasanağa Bahçesi'nde gerçekleştirilecek 8.Uluslararası Balkan Festivali, bu yıl Işılay Saygın adına düzenleniyor. Şölen öncesi katılımcılar festival alanına kortej eşliğinde geçti. Kortejde ise ev sahibi Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile AK Partili vekillerin kolkola görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. CHP'li Başkan ve AK Partili vekiller kol kola

  • Ege Postası
  • 21.09.2019 - 20:27

EGEPOSTASI- İzmir'deki Balkan göçmenlerini bir araya getiren en büyük etkinliklerden Uluslararası Balkan Festivali bugün başladı. Buca'nın sembollerinden Hasanağa Bahçesi'nde gerçekleştirilen 8.Uluslararası Balkan Festivali, bu yıl Işılay Saygın adına düzenleniyor.

2 gün sürecek festival Çevik Bir Meydan'ından kortejle start aldı. Kortej yürüyüşe geçtiğinde festivale ev sahipliği yapan Buca Belediye Başkanı CHP'li Erhan Kılıç ile AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Cemal Bekle'nin kol kola yürümesi dikkatlerden kaçmadı. AK Partili vekiller ile CHP'li başkanın kol kola görüntüsü sonrası korteje katılan vatandaşlar işte "özlenen tablo" yorumlarında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.