Dolar 32,5401
%-0.02
Euro 34,8477
%-0.05
Altın 2.424,020
%-0.25
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da muhtar tartışması

Buca’da muhtar tartışması

CHP Buca İlçe Yöneticisi İhsan Bozkurt Bucalı partililerle sosyal medya üzerinden girdiği polemikle gündeme geldi. İlçe yönetimi seçimleri öncesinde partiye kayıt olduğu ifade edilen Bozkur’un sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda Buca-Koop Mahalle muhtar adaylığı için desteklediği ismi açıklaması tartışmanın fitilini ateşledi. Bozkurt, yorumuna yanıt veren partiliyi engelleyince sosyal medya atışması gün yüzüne çıktı. Buca’da muhtar tartışması

  • Ege Postası
  • 12.03.2018 - 13:23

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Buca İlçe Yöneticisi İhsan Bozkurt, parti içi iletişimde sorunlar yaşandığı gerekçesiyle sözlü olarak İlçe Başkanı Kasım Akdağ’a şikayet edildiği iddialarının ardından sosyal medyada partililere karşı söylemleriyle gündeme geldi. Hafta sonunda sosyal medya hesabından silerek engellediği partililer tarafından eleştirilen Bozkurt, yazdığı mesaj ile eleştiri oklarını da üzerine çekti. Buca’da mahalle delegesi olarak görev yapan Fırat Akçay’ın sosyal medyada yapılan bir paylaşımın altına yaptığı yorum sonrası Bozkurt tarafından engellendiğini isim belirtmeden paylaşması sonrası Bozkurt’un kendi sayfasından Akçay’a isim vermeden verdiği yanıt partililerce yakından takip edildi. Akçay’ın kendi sayfasında yaptığı paylaşımda “Bugün bir yerde bir yorum yaptım. İlçe yöneticim beni facebookta silip engellemiş” yazması ardından İhsan Bozkurt’un sayfasından yaptığı  “Facebook hesabımdaki doluluk nedeniyle bazı insanları sayfamdan ayırmış bulunmaktayım. Bunların bazıları partili de olmuş olabilir. Kimi sayfamda tutup kimi tutmamak bu şahsımı ilgilendiren bir durumdur... Beni görmek istemeyen herkes sayfasından ayırabilir ben de bunu oturup ağlayacak ya da dedikodu yapacak halim yok. Herkesin kendi bileceği bir durum sosyal medya üzerinden dedikodu yapmak veya polemiğe girmek benim asla tarzım değildir. Benimle şahsi problemi olan her kimse adresimi bulması sanırım zor değil... Beklerim herkesi gerekli şekilde karşılarız” mesajı paylaşması tehdit olarak değerlendirilince gerilim arttı.

Bozkurt’un yorumunu paylaşan Akçay ise “Valla bizim de yerimiz yurdumuz belli kimseden bir gram korkumuz yok sayın yöneticim. Bucakoop delegesiyim belki bilmiyorsundur. Silmen seni alakadar eder saygımız var silebilirsin. Ama istenmeyen yorum yapıldı diye silip engellemeyeceksin. Yöneticim bir şey varsa arar söylersin. Ve dedikodu yapmayız biz net konuşuruz” ifadelerini paylaştı.

MUHTAR ADAYLIĞINDAN ÇIKMIŞ

Öte yandan sosyal medya üzerinden yapılan isimsiz tartışmanın altına yapılan yorumlarda tartışmanın muhtar adayı polemiğinden çıktığı anlaşıldı.  Buca İlçe yöneticisi İhsan Bozkurt’un bir paylaşım altına yaptığı “Remzi Doğan kardeşimizi de muhtar adayı olarak görmek en büyük temennimiz” yorumuna yanıt olarak Akçay’ın sorumlu olduğu mahalle de muhtar adayı olarak başka bir ismi önerdiğini ifade etmesi ardından silinerek engellendiği ve tartışmanın bu şekilde geliştiği anlaşıldı. Akçay'ın konuyla ilgili şikayette bulunacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.