Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da miting gibi açılış! Kaya'dan 2019 mesajı

Buca'da miting gibi açılış! Kaya'dan 2019 mesajı

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı her mahallede ilçe temsilcilikleri açmaya devam ediyor. Buca'da miting gibi açılış!

  • Ege Postası
  • 05.11.2017 - 17:05

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Buca'nın her mahallesinde her köşesinde yaşayan vatandaşlarla kucaklaşmak için çalışmalara tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda ilki İnönü'de açılan ilçe temsilciliklerinin ikincisi Yaylacık Mahallesi'nde hizmete açıldı. İlçe Başkanı Mustafa Arslan, "AK Parti iktidarının temsilcisi olarak hizmetlerimizi tüm hemşerilerimizin ayağına taşımak için çalışıyoruz" dedi.

YÜRÜYEN DEĞİL KOŞAN BUCA

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa İlçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 25.Dönem Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Arslan, "Siyasette mahallelerin en uç noktalarına kadar bu hizmeti taşımamız gerektiğini düşündük.Bir tarafımız siyaset olsa da, hep söylediğim bir şey var. İktidar partisinin ilçe temsilcisi olarak yüzde 51 siyaset yapma hakkımız olduğunun yanı sıra Buca ve Bucalı hemşerilerime karşı sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum. Buda iktidar olmaktan kaynaklı hizmet siyasetidir.Zaten mensubu olduğumuz parti hizmet odalı bir partidir. Biliyorsunuz sayın vekilimiz ile Bucadaki tüm muhtarlarımıza ziyaretler gerçekleştirerek sürekli dolaşıyoruz. Bu ziyaretlerimiz de mahallenin ihtiyaçlarını tespit edip çözmeye çalışıyoruz. Bu temsilciliklerimizin de sorunların bizlere hızlı ve güncel olarak dönmesinde çok büyük önem arz ediyor.Temsilciliklerimizin ilkini İnönü mahallemizde yaklaşık iki ay evvel açmıştık.İkincisi bugün bura da Buca'mızın en eski yerleşim yerlerinden yaylacık mahallemizde açıyoruz hayırlı uğurlu olsun dedi.

KAYA: EĞER 2019'DA BAŞARILI OLMAK İSTİYORSAK...

Buca İlçe Başkanlığı'nın yaptığı çalışmaların Ankara'dan bile çok net görüldüğünü ifade Kaya ise şunları söyledi. "Buca'da ikincisini açacağımız Yaylacık Mahalle temsilciliğimizin hayırlı olmasını diliyorum. Gittiğim her ilçe de hep şunu ifade ediyorum. Eğer 2019'da  başarılı olmak istiyorsak çok çalışacağız,planlı programlı ve yerinde çalışarak başarılı olacağız. Bu gün burada bir ilçe binası hüviyetinde mahalle temsilciliğimizi açıyoruz. Buca'da açtığımız her temsilcilik 2019'daki AK Parti Belediyeciliğinin işaret fişekleridir bunu asla unutmayın.dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.