Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da Ezgi Alaş sesiyle büyüledi

Buca'da Ezgi Alaş sesiyle büyüledi

Sanatın kalbinin attığı Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, caz müziğin dünya çapında başarılar elde etmiş sanatçısı Ezgi Alaş ve orkestrasını caz tutkunlarıyla buluşturdu. Ezgi Alaş, büyüleyici sesi ve eşsiz yorumuyla Bucalı sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

  • Ege Postası
  • 19.02.2017 - 10:15

Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (BBKSM)‘nin bu haftaki unutulmaz konserine Ezgi Alaş Quartet imzasını attı. Piyanoda Can Yapıcıoğlu, davulda Soykan Akkaya, bas gitarda Burak Atlı’nın eşlik ettiği Ezgi Alaş, caz müziğin tadına doyulmaz eserlerini Bucalılar için seslendirdi. Alaş ve orkestrasının sunduğu mini caz konseri Bucalı sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. Ezgi Alaş, büyüleyici sesi ve yorumuyla caz severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

EZGİ ALAŞ

Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü Caz Departmanı caz-vokal dalında eğitim alan Ezgi Alaş, son 6 ayda İtalya, Litvanya, Makedonya, Gürcistan ve Letonya’da katıldığı uluslararası müzik yarışmalarında adeta ödüllere ambargo koydu. İtalya’daki Uluslararası Avrupa Genç Yetenekler Müzik Festivali’nde, en iyi şarkı ve solist kategorilerinde birincilik alan Ezgi Alaş, Romanya Euro Ritm Müzik Yarışması’nda en iyi solist, radyo özel ödülü ve Wafa ödülünü, Makedonya’da 16. Uluslararası Tra-la-la Müzik Festivali’nde, Gürcistan’daki Pearl of Batumi Grand Prix’de birincilik ödüllerini, Litvanya Kaunas Tallent Festival üçüncülük ödülünü son olarak da önceki hafta Letonya Riga’da jüri özel ödülünü, en iyi folk şarkısı ve dünya hitleri üçüncülük ödüllerini kazandı.

SESİYLE BÜYÜLÜYOR

Alaş, üniversite eğitimine başlamadan önce de Genç Nota Liseler Arası Müzik Yarışması’nda iki yıl üst üste en iyi solist ve gelecek vadeden en iyi solist ödülleri ile 9. Nardis Genç Jazz Vokal yarışması workshop ve jüri özel ödülü kazanarak Polonya’da konser verme şansını yakalamıştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.