Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da dostluk rüzgarları

Buca'da dostluk rüzgarları

Buca'da siyasiler Türkiye'ye örnek olacak bir tablo çizdi. Önce AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Arslan CHP'yi, ardından da CHP İlçe Başkanı Çağdaş Kaya AK Parti'yi ziyaret ederek birbirlerine başarılar diledi. Buca'da dostluk rüzgarları

  • Ege Postası
  • 18.03.2017 - 10:41

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesi liderler alanlarda, teşkilatlar ise sokaklarda vatandaşlara anayasa değişikliğini anlatırken İzmir'de bazı ilçelerde tatsız olaylar yaşandı. Ancak İzmir'in en büyük ilçesi Buca'da siyasiler Türkiye'ye örnek olacak bir tablo çizdi. Önce AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Arslan CHP'yi, ardından da CHP İlçe Başkanı Çağdaş Kaya AK Parti'yi ziyaret ederek birbirlerine başarılar diledi.

Buca'da evet-hayır buluştu!

"Bizim tavrımız çok önemli"

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ın geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye örnek olacak bir adım atarak CHP Seçim Ofisi'ni ziyaret etmişti. Bu anlamlı ziyaretin ardından CHP İlçe Başkanı Kaya da Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne iade-i ziyarette bulunarak AK Parti'nin jestine karşılık verdi. Keyifli buluşmada iki Başkan "Buca'da dostluk kazansın" mesajı verdi. CHP'nin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Arslan, " Hepimiz memleketimize hizmet etmek istiyoruz. Bu süreçte bir tek vatandaşımızın tırnağına zarar gelmesini istemiyoruz. İnşallah sağlık sıhhat içinde halk oylamasını tamamlayacağız.

Bizim Buca'da başlattığımız bu tablonun Türkiye'ye örnek olmasını diliyoruz. Sonuç ne olursa olsun Buca'da yaşayan her vatandaşımızın iradesinin başımızın üstünde yeri var. Gönlümüzden geçen Hemşerilerimizin 18 maddeyi okuyarak kararını vermesidir." dedi. CHP'li Kaya'da öncelikle Arslan'ın başlattığı dostluk hareketine teşekkür etti. Kaya, " Bizim Buca'da birbirimize gösterdiğimiz saygının tüm ülkeye yayılmasını bekliyoruz. Umut ediyorum ki sizin gösterdiğiniz tavır, bizim gösterdiğimiz tavır Buca'dan Türkiye'ye yayılır. İnsan hayatının, dostluğun, kardeşliğin her şeyin üstünde olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu. AK Partililer ve CHP'liler daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.