Dolar 32,5982
%0.38
Euro 34,8047
%0.21
Altın 2.501,230
%0.67
Bist-100 9.434,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da delegeler sokağa çıkıyor

Buca’da delegeler sokağa çıkıyor

CHP Buca'da İlçe Başkanı Kasım Akdağ'ın ev sahipliğinde 400 mahalle delegesi ile Belediye Başkanı Levent Piriştina buluşacak. Toplantıda Piriştina'nın Buca’daki çalışmalarla ilgili son bilgileri delegelerle paylaşacağı aktarıldı. Toplantı hakkında bilgi veren Başkan Akdağ ise “Biz söylemiştik. Mahalle delegelerimiz 10 Aralık’ta seçim yapıp sonra evlerine dönmeyecek. 400 delegemiz mahallelerde partimizin ve belediyemizin çalışmalarını tüm vatandaşlar anlatacak. Delegelerimiz çalışacak” diye konuştu. Buca’da delegeler sokağa çıkıyor

  • Ege Postası
  • 14.02.2018 - 11:52

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 17 Şubat Cumartesi günü 400 mahalle delegesi ile bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını anlatacak. Buca ilçe Başkanı Kasım Akdağ’ın düzenleyeceği toplantıda mahalle delegeleri belediyenin çalışmalarını Başkan Piriştina’dan dinleyecek. İlçe Başkanı Akdağ çalışmaların hız kazanması ve 2019 hedefleri doğrultusunda toplantılarla mahalle delegelerinin sahada parti neferi olarak yer alacağını vurguladı.

Egepostası’na konuşan Başkan Akdağ, parti çalışmaları çerçevesinde mahalle gezilerimiz, ziyaretlerimiz sürüyor. Mahalle delegelerimizi harekete geçiriyoruz. Daha önce de söylemiştik. Mahalle delegelerimiz başkan seçip, köşeye çekilmeyecek diye. Şimdi delegeler mahallelerinde kılcal çalışmalara katkı sağlayacak. Bu nedenle Başkan Levent Piriştina ile mahalle delegelerinin bir araya getirildiği bir toplantıyı bu Cumartesi saat 14’te Şirinyer Düğün Salonu'nda gerçekleştireceğiz” dedi.

“GÖZDEN KAÇABİLİYOR”

400 delege ve mahalle temsilcisine Buca Belediyesi'nin hizmetlerinin ilk ağızdan anlatılacağı ve bu hizmetlerin Bucalılara doğru anlatılması için bilgiler verileceğini ifade eden Başkan Akdağ “Buca’da yapılan hizmetleri Buca sakinleri kendi mahallelerinde yapılmayınca gözden kaçırabiliyor. Partililerin ve mahalle temsilci ve delegelerimizin ilk görevi CHP’yi ve belediyenin hizmetlerini doğru şekilde vatandaşa aktarmak. Bu toplantı ile kendileri bilgilenecek. Ardından mahallelerde çalışacaklar” diye konuştu.

“HER YERDE UYGULANMALI”

Sadece Buca’da değil, yerelde iktidar olunan tüm ilçeler ve illerde bu tür çalışmaların yapılmasının 2019 hedefleri doğrultusunda önemine dikkat çeken Başkan Akdağ, “Toplantıda ayrıca Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verecek. Ayrıca talepleri de ilk ağızdan dinlemiş olacak. 2019’a yönelik hizmetlerin iyi yapılması ve doğru bir strateji belirlenmesi gerekiyor. Yapılan hizmetleri vatandaşların görebilmesi için görünür kılmak gerek” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK KALICI ÇALIŞMALAR YOLDA

Parti gençlik kolları ve ana kademe yöneticilerinin öğrenci kenti Buca’da üniversitelere yönelik de yoğun proje hazırlığı içinde olduklarının altını çizen Başkan Akdağ, doğru çalışmalar yapmalı ve partinin gençlik için kalıcı hale getirilmesini sağlamalıyız. Bu nedenle öğretim üyeleriyle bir araya gelerek bağlantı kurma hedefindeyiz. Apolitik sanılan gençler kendileri Gezi’de ortaya koydu. Zeki ve mizahi politik yaklaşımlarını gözden kaçırmamak gerekli. CHP’yi gençler arasında kalıcı kılmak için politika üreteceğiz. Çalışmaları sürdüreceğiz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.