Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da Başkan Kılıç dahil tam kadro bayram mesaisi!

Buca'da Başkan Kılıç dahil tam kadro bayram mesaisi!

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde A takımıyla birlikte kolları sıvadı; tulum giyip, ekipman donanarak Buca parklarında kosa çalışması yaptı. Parklardaki yoğun mesainin ardından Buca’nın temizliği için gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışan temizlik işleri personelini ziyaret eden Başkan Kılıç, Pandemi sürecinde gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı tüm personele Bucalılar adına teşekkür etti, “ İyi ki varsınız! Buca sizlerle daha iyi olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.05.2020 - 18:14

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Ramazan Bayramı’nın ilk gününü, bayram süresince sokaklarda emek verecek temizlik işleri ve park bahçeler personelleriyle geçirdi.   Pandemi nedeniyle ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağını en verimli şekilde değerlendirme talimatı veren Başkan Kılıç, başkan yardımcıları ve icraat müdürlüklerinden oluşan A takımıyla sahada ekibe destek oldu. 
A TAKIMINDAN PARKLARDA BAYRAM MESAİSİ 

Başkan Kılıç’ın ilk durağı Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. Yasak boyunca kentteki parkların bakımlarını yapan ekibin bayramını kutlayan Kılıç, parklarda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyaretin ardından Kılıç, tüm başkan yardımcılarıyla birlikte tulum ve siperliği giyerek sahaya çıktı. Başkan Kılıç ve belediye yönetimi, özel tulumlar giyip kosa makinelerini takarak İsmail Ağa Parkı’nda otları temizledi. 

PARKLARIMIZI ÇOCUKLARIMIZA HAZIRLIYORUZ

Buca’nın sokaklarında çalışmanın kendisine iyi geldiğini ifade eden Başkan Kılıç, “Pandemi sürecinde tüm ağırlığımızı dezenfekte çalışmalarına ve sosyal yardıma ayırdık. Pandemi sürecinden dolayı personel sayımızda bir azalma olmuştu. Dolayısıyla parklarımızın kosalama işi bir hayli gecikmişti.  Onun için bu bayram günlerini, bütün parklarımızda kosalama yaparak geçiriyoruz. Parklarımızı pandemi sonrasında rahat rahat oynamaları için çocuklarımıza hazırlıyoruz.  Personel sayımız az olduğu için tüm başkan yardımcılarımız ve müsait olan müdürlerimizle çalışmaya destek verdik. Kısa bir süre içerisinde Buca’daki tüm parklarımızı temizlemeyi planlıyoruz” diye konuştu. 

BUCA SİZLERLE DAHA İYİ OLACAK

Başkan Kılıç, parklarda yürütülen çalışmanın ardından Temizlik İşleri Şantiyesini ziyaret etti. Koronavirüse karşı gece gündüz Buca’nın her karışını temizleyen ekibe teşekkür eden Kılıç, “Buca’nın bütün yükünü çeken, bizlerin sağlığı için çalışan temizlik işleri ekibimiz; hepinizin bayramını kutluyorum. Buca sizlerle daha iyi olacak. Siz bütün ekip olarak güveniyoruz. Size çok teşekkür ediyorum. Pandemi süresinde burada bu mücadeleyi veriyorsunuz. İnşallah daha sağlıklı günlerde bayramlar kutlayacağız” ifadelerini kullandı.  

Bayram tebrikinin ardından personelle çay içen Kılıç, bayram tatlısı ikram etti. Temizlik işleri ekibinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıç, personelle langırt oynadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.