Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Belediyesi’nin yatırım atağı sürüyor

Buca Belediyesi’nin yatırım atağı sürüyor

Yatırımları, fiziki ve sosyal çalışmalarıyla göz dolduran Buca Belediyesi, kenti çağdaş ve modern projelerle buluşturup, yenilemeye devam ediyor. İnşası süren projeleri yerinde inceleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Ufuk Kapalı pazar yerini Haziran, Buca Çarşı Projesi’ni Ağustos ayında olmak üzere hayata geçirmeyi vaat ettikleri tüm projeleri 2018 yılı içinde tamamlayacaklarını müjdeledi. Buca Belediyesi'nin yatırım atağı sürüyor

  • Ege Postası
  • 26.04.2018 - 10:14

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, temeli atılan projeleri yerinde inceleyip, bir an önce Bucalılarla buluşturmak için yoğun mesai harcıyor. Ufuk Mahallesi’nde 4410 metrekarelik alanda inşa edilen; pazarcı lokali, zabıta amirliği, mescit, wc, bebek bakım odası ünitelerinin bulunduğu, bölge halkının basketboldan voleybola kadar birçok sporu yapabileceği düzenlemelerle kompleks bir yapı olarak inşa edilen Ufuk Kapalı Pazar Yeri’ni inceleyen Başkan Piriştina, bölge halkına Haziran ayı sonunda açılış müjdesi verdi.

Buca’yı yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Piriştina, Fırat, Göksu ve Yeşilbağlar bölgelerini kapsayan Ova Kapalı Pazar Yeri ve Adatepe Kapalı Pazaryeri’nin de en kısa zamanda temelini atarak 2018 yılı içinde tamamlayacaklarını açıkladı.

Buca’nın çehresini değiştirecek yeni kent merkezi olarak nitelendirilen Buca Çarşı’yı da Ağustos ayında açacaklarını belirten Başkan Levent Piriştina, “ atırım projelerimiz araştırma, projelendirme, yapısal uygunluk derken uzun etaplardan geçiyor, süreler uzayabiliyor. Ama tüm projelerimizi 2019’a girmeden hizmete sunacağız, Bucalılar keyfini çıkartacak” açıklamasında bulundu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.