Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca AK Parti'nin bu paylaşımına büyük tepki: Şehitler üzerinden siyaset yapıyorlar

Buca AK Parti'nin bu paylaşımına büyük tepki: Şehitler üzerinden siyaset yapıyorlar

Sarıkamış Harekatı'nın 103'üncü yılı nedeniyle Sarıkamış’taki törene katılan AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, pankart açtı. Teşkilat, törende çekilen fotoğrafı sosyal medyadan da paylaştı, ancak “Şehitler üzerinden siyaset yapıyorlar” eleştirilerine hedef oldu. Buca AK Parti'nin bu paylaşımına büyük tepki

  • Ege Postası
  • 07.01.2018 - 14:52

EGEPOSTASI – Birinci Dünya Savaşı sırasında, Sarıkamış’ta, tek kurşun sıkmadan şehit düşen 90 bin asker, yurdun dört bir yanında anılırken, Sarıkamış’taki törenlere AK Parti Buca İlçe Teşkilatı da katıldı.

AK Parti Buca İlçe Başkan Yardımcıları Kemal Bayındır ve Abdürrahim Ertaç ile bazı partililer, törende “Sarıkamış şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Mustafa Arslan-AK Parti Buca İlçe Başkanlığı” yazılı pankart açtı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen törende, Buca teşkilatının çektirdiği fotoğraf, sosyal medyadaki sayfalarından da paylaşıldı.

Ancak bu paylaşım, Bucalı bazı vatandaşlar ve çeşitli partilerin “İzmir’den gidip pankart açmışlar. Şehitler üzerinden siyaset yapılıyor” yorumlarına neden oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.