Dolar 32,6006
%0.27
Euro 34,7744
%0.32
Altın 2.413,640
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu sergi burs için

Bu sergi burs için

İzmirli fotoğraf sanatçısı Reyhan Özlen'in 'Dünyanın Beş Kıtasından Yaşantının Suretleri' adlı fotoğraf sergisi İzmir Ticaret Odası Sergi Salonu'nda açıldı.

  • Ege Postası
  • 21.03.2019 - 11:14

Dünyanın beş kıtasında 37 ülke, çok sayıda eyalet ve yüzlerce şehirdeki insanlar, yaşamlar, kültürler ve geleneklere yaptığı göz tanıklığını kendi kadrajından anlatan Reyhan Özlen'in kişisel fotoğraf sergisinin açılışına CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer başta, çok sayıda fotoğraf tutkunu katıldı. Serginin açılış kokteylinde konuşan Reyhan Özlen, açılış günü gelen sanatseverlerin bu beğenilerini Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'nın (EÇEV) gençleri için öğrenci bursu olarak kullanacaklarını söyledi. Serginin ikinci günü ise Gündoğdu Rotary Kulübü'nün desteklediği gençler için öğrenci bursu olarak kullanacaklarını belirten Özlen, "Bu sanat paylaşımını bir fayda ile buluşturduk. Beğenimiz başta gençler ve çocuklar olmak üzere her yaştan insanın eşit eğitim fırsatlarından yararlanması için çalışan Ege Çağdaş Eğitim Vakfı için gençlerimize öğrenci bursu olarak yansıyacak" dedi.

EÇEV Başkanı Yasemin Reşitoğlu ise maddi olanakları kısıtlı ve başarılı öğrencilere burs, eğitim desteği ve yurt olanakları sağlayan EÇEV'in her yıl 1500 öğrencinin eğitim yolculuğuna destek verdiğini belirterek, "Sanat, hayata renk ve anlam katıyor. Bunu yaparken sanatın ve sanatçının sosyal sorumluluk çalışmalarına destek vermesi bu anlamı daha da yüceltiyor. Kuruluşundan bu yana yaklaşık 20 bin çocuk ve gencin eğitimine destek olan vakfımızın çalışmalarına sanatıyla katkıda bulunan sevgili Reyhan Özlen'e tüm EÇEV ailem adına yürekten teşekkür ediyorum" dedi. Serginin ilk gününde satılan fotoğraflardan elde edilen gelirin bir bölümü, EÇEV burs fonuna bağışlandı. Sergi 2 hafta süreyle gezilebilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.