Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu paylaşımın ardından etekteki taşlar döküldü

Bu paylaşımın ardından etekteki taşlar döküldü

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın eşi ve Parti Eğitmeni Tülay Bayır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem'i Sivas'ta kışlada ziyaret ettiği fotoğrafı “Al işte senin gibi, senden, benden bir aile...” alıntısıyla sosyal medya hesabından paylaştı. Partide daha önce il kadın kolları başkanlığı yapan Gülşen Koşanoğlu fotoğrafın altına “Bana hiç öyle gelmiyor. İçinden pazarlıklı sinsi bir aile” yorumu yapınca ortalık karıştı. Eski Başkan'dan 'Kılıçdaroğlu aile fotoğrafına' şok yorum

  • Ege Postası
  • 07.10.2017 - 15:46

YAĞMUR UYGUR /EGEPOSTASI - CHP'de daha önce Kadın Kolları İl Başkanlığı görevi yürüten Gülşen Koşanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın eşi ve Parti Eğitmeni Tülay Bayır'ın paylaştığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem'i Sivas'ta kışlada ziyaret ettiği fotoğrafın altına “Sinsi bir aile” yorumu yapınca geçmişte sarf ettiği ırkçı söylemleri gündeme geldi. Kaset skandalıyla partinin Genel Başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Baykal'ın ardından gözyaşlarına boğulan ve bunun sonunda kadın kolları yönetimince görevden alınan Koşanoğlu'nun görevdeyken yaptığı bir toplantıda “Partinin başında kürt ve alevi bir başkan görmek istemiyorum” dediği ve yumruğunu masaya vurduğu iddia edildi.

“BUNLARI UNUTMADIK”

Koşaolu'nun görevden alınmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu konuyu unutmadığını belirten partili Güler Yavaş Kocabaş, yaptığı yorumda Koşanoğlu'nun sözlerini “içimde kalmıştı” diyerek ifşa etti.

Kocabaş yazdığı mesajda şu sözlere yer verdi “Gülsen hanım bu dediğiniz çok ayıp...
Sizinle il kadın kollarında olduğumuz süreçte Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal'dı. Sizin fanatik şekilde Baykalcı olduğunuzu gördüm...Sevmesemde ona asla saygısızlık etmedim ve ettirmedim. Ne olursa olsun o bizim genel başkanımız lütfen saygısızlık etmeyin. Sevmek zorunda değilsiniz ama makamından dolayı saygı göstermelisiniz diye savundum... Ama sizin bu yaptığınız çok terbiyesizce. Şunu da söyleyeceğim son toplantımızda yumruğunuzu masaya vurup 'Ben bu partinin başında alevi ya da kürt bir lider görmeye tahammül edemem' dediğinizde hala kulaklarimda çınlıyor. Bu sözlerden sonra utanmadan bir de Kemal Kılıçdaroğlu döneminde il yönetiminde görev aldınız. Bunları unutmadım. Sırası gelmişken söyleyeyim hep içimde kalmıştı. Şimdi rahatladım”

SEN ÜLKENİ SEVMİYORSUN

Koşanoğlu'nun mesajına Parti Eğitmeni Bayır da “Gülşen sen kendinde misi? Bir insanın, futbol takımı tutar gibi adam tuttuğunu sende gördüm. Kinini, öfkesini tutamayan insanlarla asla işim olmaz. Anladım ki sen ülkeni sevmiyorsun yanıtını verdi.

Gülşen Koşanoğlu

GÖREVDEN ALINMIŞTI

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kaset skandalının ardından istifa etmesiyle, İzmir'de gözyaşlarına boğulan dönemin CHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülşen Koşanoğlu, görevden alındı. Koşanoğlu, İzmir'e gelen Baykal'ı hem kaldığı otelde ziyaret etmiş, hem de etkinliklerine katılmıştı. Koşanoğlu mevcut il yönetimiyle uyumlu çalışmadığı gerekçesiyle görevden alınmasının ardından “İl'in bir çalışması yok ki uyumlu olalım” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.