Dolar 32,5580
%0.03
Euro 34,8626
%-0.01
Altın 2.430,610
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Bu partide adalet kalmamış”

“Bu partide adalet kalmamış”

AK Parti Gaziemir Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İsmail Akdağ hem görevinden hem partisinden istifa etti. Akdağ, “Bu partide adalet kalmamış. Sadece kalkınma var” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 16:23
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti’de listelere ilk tepki Gaziemir’den geldi. AK Parti Gaziemir eski İlçe Başkanı ve SKM Başkanı İsmail Akdağ, hem görevinden hem partiden istifa etti. Akdağ, “Ben İzmir’de 12 yıldır bu partinin çeşitli kademelerinde, emektarı olarak mücadele ettim. Gayret gösterdim. Bazı oluşumdan rahatsızdım. Yapılanlardan rahatsızım. Siyaset bir ekip işi. İnsanla yapılan bir şey. Yapılan yanlışları görmezden gelemezdim” dedi.
 
EMEK DÜŞÜNÜLMÜYOR
Uzun yıllar Gaziemir’de siyaset yaptığını belirten Akdağ, “Kavgasız gürültüsüz işi götürmeye çalıştım. 7 seçim burada geçirdim. 2011’de partimizi ilçemizde birinci yaptık. İl yönetim kurulu üyeliği yaptım. Bir emekçiyim ama emeğe saygı teşkilat noktasında gösterilmiyor. Bu partide sadece isminde adalet var. Adalet gitmiş kalkınma kalmış.
Ben sıradan bir insan değilim. Onurumla şerefimle dik durdum. Bu rahatsızlıkları adayımla paylaştım. O da ilçeyi bilmediği için bir şey söyleyemedi. Farklı noktada hareket ettiler. Bana 4. sırayı kabul etmedim. Bugün ilk üçteki insan benim için önemli. Yedi yıl ilçe başkanlığını yapmış insan büyükşehir noktasında temsil edilmesine izin verilmiyorsa burada sıkıntı vardır. Bu işte emek kesinlikle düşünülmüyor. Adalet kalmamış. Hep fedakarlık ettim. Bunun karşılığı bu olmamalıydı” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.