Dolar 32,3368
%0.18
Euro 35,1987
%0.05
Altın 2.245,700
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu gece Seyrantepe kırmızıya bürünecek

Bu gece Seyrantepe kırmızıya bürünecek

Türkiye-İzlanda maçında bu akşam Türk Telekom Stadı kımızıya bürünecek.A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maç öncesi TFF 50 bin koltuğa kırmızı tişörtler koyacak.

  • Ege Postası
  • 14.11.2019 - 13:12

A Mlli Takım'ın İzlanda le oynayacağı tarihi maça saatler kala Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) önemli bir hamle geldi.

Bugüne kadar oynanan mllli maçlarda tüm stada bayrak dağıtan TFF yönetimi, bu kez Türk Telekom Stadı'ndaki tüm koltuklara kırmızı tişörtler koyacak.Böylece akşamki maçta Milliler'in arkasında kıpkırmızı tribünler olacak...


TÜRKİYE KAZANIRSA İŞ BİTER

H Grubu'nda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan toplayan A Milli Takım, averajla lider durumda bulunuyor. Milliler, İzlanda'dan puan veya puanlar aldığı takdirde Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde edecek.


NİHAT ÖZDEMİR: LİDER GİTMEK İSTİYORUZ

TFF Başkanı Nihat Özdemir de yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Hedefimiz, önce İzlanda'yı yenip başarılı geçen eleme sürecini finallerle taçlandırmak, ardından da Andorra deplasmanında kazanıp ilk kez grup lideri olarak Avrupa Şampiyonası'na katılmak. EURO 2020 Finalleri'ne giderek; ülkemize moral vermek ve milletimizin yüzünü güldürmek..."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.