Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boya, badana yaparak cezalarını çekecekler

Boya, badana yaparak cezalarını çekecekler

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, haklarında 'kamuda ücretsiz olarak çalışma' cezası bulunan hükümlülerin, bu cezalarını belediyede boya, badana ile bakım işleri yaparak çekmesi için belediyeyle protokol imzalandı.

  • Ege Postası
  • 07.12.2015 - 11:40
Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı'na bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, cezalarının son bir yılı denetimli serbestlik tedbirine çevrilen hükümlüler ile haklarında kamuya yararlı bir işte çalışma cezası verilen hükümlüler için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Bergama Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yetki alanında bulunan Kınık İlçesi Belediye Başkanlığı'yla protokol imzaladı. AK Partili kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile Bergama Denetimli Serbestlik Müdürü Veysi Gök'ün imza attığı protokolle, cezalarının son bir yılı denetimli serbestlik tedbirine çevrilen hükümlüler ile haklarında kamuya yararlı bir işte çalışma cezası verilen hükümlüler, belediyenin görevlendirdeceği boya, badana ve bakım işlerinde ücretsiz çalışarak, kamu yararına faaliyette bulunacak. 

İmza töreninde konuşan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Kader mahkumlarının cezalarını boya, badana yaparak Kınık'ı güzelleştirmeleri ve bu işleri yaparken toplumdan uzaklaşmadan normal hayattan kopmamaları güzel bir olay. Bu konuda Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden işbirliği teklifi gelince hiç düşünmeden kabul ettim kader mahkumlarımıza yaralı olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.