Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7907
%0.17
Altın 2.497,670
%0.53
Bist-100 9.444,00
%-0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornovalılar Doğanlar'daki stadın ismi için kampanya başlattı

Bornovalılar Doğanlar'daki stadın ismi için kampanya başlattı

İZMİR'in Bornova ilçesi Doğanlar Mahallesi'nde Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkısıyla yapımına devam ettiği futbol stadına, geçen ekim ayında vefat eden Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Muhammet Yıldız'ın adının verilmesi için kampanya başlatıldı. İsim verilmesini isteyen ilçe sakinleri Bornova Belediye meclisini izledi. Doğanlar'daki stadın ismi için kampanya başlatıldı

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 16:27
İZMİR - Koşukavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başta olmak üzere bazı sivil toplum örgütlerin öncülüğünde, stada vefat eden Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Muhammet Yıldız'ın adının verilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'ne talepte bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi'ne de stada Muhammet Yıldız'ın adının verilmesi için çok sayıda bireysel başvuru yapıldı. Stada isim konusunda imza kampanyası başlatan Bornovalıların bir kısmı Bornova Belediye Meclisi'nun dün (salı) yapılan kasım ayı ilk toplantısına katıldı.



Toplantı öncesi meclis üyeleriyle talepleriyle ilgili konuşan Bornovalılar daha sonra Meclis toplantısını izledi. Toplantıda konuyla ilgili dilek ve temenniler bölümünde konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan, belediyede bu taleple ilgili bir çalışma yapılmasını, eski Başkan Yardımcısı Yıldız'ın aziz hatırasının yaşatılması gerektiğini söyledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise Yıldız'ın ailesiyle görüştüklerini, aziz hatırasının en uygun şekilde yaşatmak istediklerini, AK Parti Grubu'nu hassasiyetine de teşekkür ettiklerini söyledi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.