Dolar 32,3391
%0.18
Euro 35,1178
%-0.18
Altın 2.235,130
%-0.37
Bist-100 8,74
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'ya İZBETON desteği

Bornova'ya İZBETON desteği

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile İzbeton Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, Bornova'da yapılacak yatırım ve çalışmaları planlamak üzere bir araya geldi. Çözüm için bir araya geldiler

  • Ege Postası
  • 30.09.2019 - 14:13

"İzmir'in köklü, merkez ve vitrin ilçesi" diye tanımladığı Bornova'nın Büyükşehir Belediyesi için çok önemli olduğunu vurgulayan İzbeton Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, "Biz de İzbeton olarak bunun farkındayız. Sayın Mustafa İduğ, çok enerjik ve pozitif bir Başkan. Bornova'yı aldığı noktadan çok daha öteye götüreceğinden eminiz. Biz de kendisi ile sürekli iletişim halinde ve koordineli bir biçimde çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte asfalt serimleri, parke taş tadilatları, yeni yolların açılması ve trafiğin rahatlaması açısından çok önemli projelerimiz var. Bornova'yı güzelleştirecek işleri hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

Başkan Mustafa İduğ ise İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başarısının en büyük aktörlerinden birinin İzbeton olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Seçim sürecinde karşımıza çıkan sorunların en başında yollar geliyordu. Bu da gösteriyor ki; halkın memnuniyetini ancak birlikte çalışarak sağlayabiliriz. Bu alandaki çalışmaları sadece ilçe belediyelerinin bütçeleri ile yapmak mümkün değil. Bu anlamda Sayın Kaya'nın yaklaşımı bizim için çok önemli. Sürekli alanda olan bürokrat. Kendisi ile uyum içinde çalışacağız"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.